Seda05 SelinAydogan ayyy ne güzell yaa sen böyle anlatınca benimde hemen doğurasım geldi son 27 günüm benimde umarım inşallah bende bizde senin gibi açıklıkla gidip bir avazda doğururuz inşallah ❤️🥰 rabbim sağlıkla güzel günlerle bebeğini büyütmeyi nasip etsin ❤️❤️
Filizak SelinAydogan Ekim 20 benim tahmini Doğum tarihim oglum olacak ve ismi Çınar Ali senin gibi güzel bir doğumla kavuşmayı nasip eder rabbim inşallah 🙏🥰
Minicikkiz SelinAydogan böyle güzel hikayeler okumak çok hoşuma gidiyo ve çok duygulaniyorum. 😊 Rabb'im analı babalı büyütsün hikayen çok güzel. O duyguyu rabbim hepimize tattirsin insallh 😊
Leyla-mina16 SelinAydogan benimde son adet tarihim 8 aralık sancım oluyo acıkığım olmuyo deliricem çok takıyorm bn yaa
Bahar2019 Allah bebeğini sana bağışlasın lütfen banada dua et 11 eylül’de suni sancıyla doğurcam inşallah o güne kadar biraz açılmam olur🤲🙏🏻
Haticebirece Allah analı babalı büyütsün ben de şeyi merak ediyorum devlet Hastanesi ile özel hastane arası mesafe ne kadardı özeldeki doktorunuz risk görmedi değil mi hastaneye gelirken
SelinAydogan Haticebirece 45 dakikaydı ama eşim hızlı yetiştirdi maksimum 25 dk da hastanedeydik risk almadıklarına dair kağıt imzalattı devlet Hastanesi
Gamzee21 SelinAydogan işte o doğumu kolaylaştırıyor, benim ki birden patladı bütün su musluktan akar gibi gibi, kızım çok zor çıktı😢 İnşallah bu öyle olmaz, Bebeğinizi sağlıkla büyütün sizde 🥰♥️
Leyla-mina16 SelinAydogan ya bişey sorucam hani doğum sancılarınız başladığı esnada karnınız kaskatı mı kesikiyo yoksa bebek hareket ettikçemi ağrı oluyo hatırlıyormusunuz yani bende ağrı bebek hareket ettikçe oluyoda son günlerim
SelinAydogan Leyla-mina16 aslında çok büyük bi fark olmuyor bebek aşağı iniyor bi yerde toplandığı için tabi sert oluyor ama epey aşağı inmesi önemli 😊