Elen burcumburcum sütü erken gelen de oluyor cocuk dogdugunda emer emmez gelen de oluyor dogduktan bir süre sonra gelen de oluyor herkeste farkli yani
Elen Son 18 gün cumartesi 36+6 idik 49 cm 2890 di kilosu da. Hayirlisi Allahtan saglicakla inşallah kolay doğar🤗
Fame Son 20 gün kaldı bizde de kilomuz da 3100gr Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏😊
Pnrms @burcumburcum sütten kastın ne ? Akması mı yoksa sıkınca gelmesi mi ? Ben 36.haftamdayım yaklaşık 4 hafta önce kendim elimle sıkıp suyun geldiğini farkettim sonra bi daha denemedim.
Dicle0103 cimennbayann son 16 gün yani kısacası iki hafta falan var hersey hazir prensesimizi bekliyoruz 😍💕💕💕
Karakurt 123w123w erkek bizimki de allahım sağ sağlim kucağımıza almak Nasıp etsin hepimize pazartesi günü çatı muayenesi falan yaptı doktor 2 3 hafta sonra gibi duruyor Doğum dedi bakalım bizim oğlan ne zaman gelmek isticek
Baharobanolu cimennbayann 35+2 haftalığız şükür iyi gidiyor kilosu 3.kilo boyu 48cm miş tombul bir kızım olucak 🤗😘😊🙏🏻 Bugün Nst mizde iyi çıktı bir sorun yok çok şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Pnrms burcumburcum üzme kendini o çevredekilere de kulak asma. Rabbim yarattığını rızıksız bırakmaz. Şimdi gelmeyip doğumda o hormonların etkisiyle gelen çok var hatta doğum sonrası duş'un da getirdiğini duymuştum
EmirAyaz Merhaba 39+6 - 3600 ve oğluşum gelmedi haftaya Perşembe’ye kadar gelmezse doktorumuz suni sancı vereceğini söyledi inşallah gerek kalmazda o zaman kadar gelmeye karar verir🤦♀️
cimennbayann MerveHandeSyed oo maşallah bitmiş senin artık kuzum Rabbim yardımcın olsun inşallah hurma ye açılmana yardımcı oluyormuş Kuzenim önerdi o Doğuma hastaneye gittiği zaman bebeğin kafası çıkmış ve de dikişsiz Doğum yaptı