cimennbayann Mart annesi olan var mı kızlar? Nasıl gidiyor hamilelik bebişleriniz kaç kilo kaç cm acaba?
ElifBiryol cimennbayann ilk bebeğim olmasına rağmen hiç heyecanlı değilim 🤦🏻♀️Resmen canımın derdine düştüm çok korkuyorum son 14 günüm😢😢😢🤯2.900gr 53 cm biraz uzun olacak sanırım
Melekgrp Son 23 gun zaman durdu sanki kavusmak icin sabırsızlanyrm ama bi okadar da cok korkuyorum sag salim sağlıkli bi şekilde bi dogursak 😊😂
TBsra Melekgrp aynıyız canım bizimde 23günümüz kaldı. Zaman hiç geçmiyor Sanki günler azalacağına çoğalıyor uzuyor gibi
Ayse_ Meyve falan yemeye çalışıyorm sonra nefes alamıyorm şişlikten 😬 son 26 gün hem korkular hem endişler aldı beni ☺
Karakurt Son 23 gün iki gün önce gittik 36+3 3037 gramdı 49 cm doktorum 40 haftayı beklemez dedi bakalım ne zaman gelecek bnm oğlan mide bulantısı ve çatı ağrısı olmasa hersey süper olacak saat 6 oldu hala uyku yok mide bulantısından 😫😫
123w123w ElifBiryol benim doğum hiç aklıma bile gelmiyor tek bebeği kucağıma alışımın heycanlı içindeyim
Tubitooooooo Mart'a kalmam derken mart annesi olacakmışım kızım direniyor 😂 Son 5 günü artık, 38+4 de 3265 grdı, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza nasip etsin inşallah arkadaşlar 😇