39+1 de 09.09.19da ben de doğuracağım inşallah 😃
09.09.2019❤️❤️
Benimde 40 haftam 9.9.19 da doluyırdu ama doktoru yarına ayarlayabildik yarın inşallah 39+1 de doguracam kısmet olmadı tarihimiz 😊
Oglusum2019 ben de sıfır sancı 🤷🏼♀️ Zaten şuan hâlâ enine duruyo bıdık 😁
Tek_yumurta_ikizlerim4 ne güzellll ben de hep ikiz istemiştim 🤷🏼♀️😁sağlıkla alırsın kucağına inşallah ❤️
Senazencir sezeryandan korkma canım ben yatış yapıldı gözlerim dolmuştu spinal oldum birde iğneyi olduktan sonra hiçbirşey hissetmedim ya ağlayan ben ameliyat masasında gülüyordum çok keyifli bir doğum yaşadım çok şükür hiç korktuğum gibi değilmiş 2 ay 11 gun oldu eski hayatima coktan dondum sorun olursa cevaplarım hayırlı doğumlar
Yprkk inşallah🙏🏻❤️Bizim biraz sürpriz olunca ne oldugumuzu anlıyamadık 🙈Ama herşeyde vardır bir hayır 😊
Deletedmom133 38+3 teyiz bizde ama bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmayacak gibime geliyor 🤦🏼♀️ Çok ağlarsa naparım emmezse naparım diye diye 🤦🏼♀️ Bazen eşim gece yanımda yatarken ona bakınca acaba bir daha böyle uyuyabilir miyiz bile diyorum 🤦🏼♀️
Benimde 9.9.2019 saat 9.30 da alınıcak inşallah 39+2 oluyoruz🙏🏻😍
Taneminci öncelikle bunları kafandan sil yaparım de kendine güven olursun eskisi gibi niye olmayasın ben şuan eskisi gibiyim şuan birlikte yatmıyoruz karşılıklı koltuklarda uyuyoruz ama eskisi gibi şakalar boks maçı 🤣🤣 hiç dert etme akışına bırak herşey güzel olucak emin ol emin ol emecek çünkü hep emme ule dünyayı keşfediyor lar 😇
Deletedmom133 inşallah söylediğin gibi olacak 😔
Taneminci olur olur ne kadar okullu düşünürsen okadar iyi olur benim ilk bebek daha 2 aylik çoktan alıştım her ihtiyacını kendim fazlasıyla karşılıyorum hem onun hem evin hem kendine eşime zamanım bile kalıyor çok şükür
Deletedmom133 Maşallah darısı bana , benim gibilere inşallah
Senazencir inşallah hayırlı doğumlar 😊