39+1 de 09.09.19da ben de doğuracağım inşallah 😃
Benimde 40 haftam 9.9.19 da doluyırdu ama doktoru yarına ayarlayabildik yarın inşallah 39+1 de doguracam kısmet olmadı tarihimiz 😊
logvin benim 38+3 e denk geliyo o tarih canım . Doktorun sıkıntı görmediyse takılma sen de 😍
Ayka9191 aminnnnnn 🙏 cümlemizin inşallah ❤️
Oglusum2019 ben de sıfır sancı 🤷🏼‍♀️ Zaten şuan hâlâ enine duruyo bıdık 😁
Senazencir sezeryandan korkma canım ben yatış yapıldı gözlerim dolmuştu spinal oldum birde iğneyi olduktan sonra hiçbirşey hissetmedim ya ağlayan ben ameliyat masasında gülüyordum çok keyifli bir doğum yaşadım çok şükür hiç korktuğum gibi değilmiş 2 ay 11 gun oldu eski hayatima coktan dondum sorun olursa cevaplarım hayırlı doğumlar
    Yprkk inşallah🙏🏻❤️Bizim biraz sürpriz olunca ne oldugumuzu anlıyamadık 🙈Ama herşeyde vardır bir hayır 😊
    Deletedmom133 38+3 teyiz bizde ama bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmayacak gibime geliyor 🤦🏼‍♀️ Çok ağlarsa naparım emmezse naparım diye diye 🤦🏼‍♀️ Bazen eşim gece yanımda yatarken ona bakınca acaba bir daha böyle uyuyabilir miyiz bile diyorum 🤦🏼‍♀️
      logvin çok erken geldi.kalsın söyleyin doktorunuza 38 i bitirsin en azından.ben eğer erken gelmezse sezeryan içim 39+1 de alacağız inşallah
      Benimde 9.9.2019 saat 9.30 da alınıcak inşallah 39+2 oluyoruz🙏🏻😍
      Yprkk bizde 09.09.2019 saat 09:00 🙏😁😁😁 rabbim bebeklerimizi sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin hepimizin 🍀
      Taneminci öncelikle bunları kafandan sil yaparım de kendine güven olursun eskisi gibi niye olmayasın ben şuan eskisi gibiyim şuan birlikte yatmıyoruz karşılıklı koltuklarda uyuyoruz ama eskisi gibi şakalar boks maçı 🤣🤣 hiç dert etme akışına bırak herşey güzel olucak emin ol emin ol emecek çünkü hep emme ule dünyayı keşfediyor lar 😇
        Taneminci olur olur ne kadar okullu düşünürsen okadar iyi olur benim ilk bebek daha 2 aylik çoktan alıştım her ihtiyacını kendim fazlasıyla karşılıyorum hem onun hem evin hem kendine eşime zamanım bile kalıyor çok şükür
        Yprkk isin zor biraz 😊insann kendi cani olunca baska oluyor
          Esramese valla öyle oluyomuş 🤷🏼‍♀️ Hiç böyle olabileceğimi düşünmezdim 😁