Korku heyecan 🥺 Yıllarca o kadar sezaryen e gir el kadar bebeklere bak kendi doğumumu düşünürken bile bu kadar kork 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Kendimden beklemediğim durumlar . İnsanın başına gelince öyle rahat olamıyomuş yaşayınca anlıyon 🤷🏼‍♀️😁
    Yprkk allah yardımcın olsun gerçekten çok zor benim de günüm yaklaştıkça korkuyorum ilk olacak bide naısl olacak korkuyorum
      Senazencir benim de ilk canım ve o kadar uzun geldi ki sırf bu hamilelik bile 🤷🏼‍♀️
        Haribo42 tarih konularında takıntılı olmadım hiç ama denk gelince de kaçırmak istemedim 😁😁
        Yprkk bana aksine çok çabuk geçti benim de eylülün son haftası gibi duruyo merakla korkuyla heyecanla bekliyorum
        Yprkk 09.09 bende sezaryan ile doğum yapacağım. Gün yaklaştıkça korkuyorum, acaba çok mu erken diye 37.4 haftalık olacak bebeğim 🙏🏻
          logvin 1 hafta daha bekleme şansın varsa bence degerlendir neden 37 de ?
            Eceyavuz 37.4 oluyor bebeğimiz, 19.09 da istedik tarih olarak, doktorumuz geç dedi, 09.09 alalım dedik, bebek kilo olarak önde gidiyor, doğuma hazır dedi doktorumuz 🤷🏻‍♀️
              logvin Tamamen gelişmemiş olucak emin misin bu tarih değişebilir ama bebeğinin sağlığını da düşün karaciğerleri felan tamamen gelişmiş olacak mı ?
              Yprkk chok guzel tarih.Bahtlarida boyle guzel olsun bebishlerimizin InshaAllah 🙏🏻
                Yprkk Benimde 9.9.2019 heycanımı korku bastırdı 37+2 olcak ama benim ki zorunlu sezeryan olcak tarih denk geldi ☺️
                  Ayse1010 neden zorunlu sezeryan olcaksınız bende perşembe günü 37+6 oluyorum suni sancıyla doğumu başlatcak doktorum çünkü bebeğimin kilo alımı durdu
                    Bende aynı tarihde saat 11de olacağım inşallah🤗
                    logvin benimkininde boyu kilosu önde ama doktor 39dan önce alamam dedi internetten de araştırdım bi çok makalede bebeğin 39dan itibaren kendini hazır hissettiği yazıyor bi araştırın derim
                    sozer1 İdrar enfeksiyonumdan normal Doğum yapamıyorum karaciğer enzimlerim yüksek bebeğe zarar verir diye erken alıncak