Ultraslan40 Ibooya Allah yardımcın olsun inşallah canım benim tek avazla doğurursun inşallah. Girdin mi Doğuma 🥰
selmaramazan1 Ultraslan40 amin canım inşallah Hepimize rabbim sabır versin Son günlerim ama sanki hiç geçmicekmiş gibi 😂😂bugün kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne dicek 😁 İçimde bir his var sanki erken gelecekmiş gibi bir bakalım doktor amcamız ne dicek 🙂🙌
Ultraslan40 Glybskl ne güzel kalp gözü açıkmış. Bana da kız demişlerdi çok sevindim kızı duyunca çünkü bi kızım olsun çok istemiştim ama hep dedim hayır bu erkek diye rüyamda bile erkek Bebekler sevdim kucağıma aldım felan. Sonra bir öğrendik bizimki de erkek 🥰
Glybskl Ultraslan40 bende rüyamda hep erkek bebek gördüm inanırmısın insana malum oluyor 🙏🏻 Sağlıkla gelsinler de hiç farketmez erkeği kızı rabbim güzelliklerle büyütmemizi nasip etsin ❤️
Ultraslan40 Suhedaa ya evet canım bazen yarı yolda kalıyorum resmen yürüyemiyorum çok canımı yaktığı zamanlar oluyor gerçekten annelik zor işmiş😢😊
Suhedaa Ultraslan40 aynen herkes bana diyo sen bide dogduktan sonra gor diyorum ya dogsunda ben bakarim geceleri uyumamaya razitim yeterki ustumdeki agirlik çıksın 😂
Ultraslan40 Suhedaa ahahah aynen bende öyle diyorum iyice ağırlaştım bir iş yapıyorum kırk sefer oturuyorum 😅😅😅
Ultraslan40 sumbul7777 Turkanoruc94 her an gelmek üzere olan iki bebiş 🥰 sağlıklıca kucağınıza alın kızlar 💙