Ultraslan40 sumbul7777 Turkanoruc94 her an gelmek üzere olan iki bebiş 🥰 sağlıklıca kucağınıza alın kızlar 💙
Fasulyeveannesiii Ultraslan40 evet sanırsızlanıyorum kıyafetler daha çok sac bandana ve şapkaları takmak için minik minik sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallh hala inanamıyorum şaka gibi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰
Ultraslan40 Fasulyeveannesiii demi çok garip bir şey canım sağlıklıca doğsun kız çocukları her zaman cilveli gelmiştir bana😍😍 onun bandanalarını severim 🥰🥰
Ultraslan40 Yazey canım çetrefilli yollardan geçmişsindir böyle dediğine göre. Çok şükür ki son günlerin. Dualarında bana da yer ayır Rabbim kolay Doğum nasip etsin inşallah bebişinde sende sağlıklıca hastaneden çıkarsınız 💙💙
Melek31 Ultraslan40 24+4 oğlusumla 💙 108 gün gözüküyor ama 3 zorunlu sezaryen olacağı için bu tarih 2-3 hafta öne çekilir gibi 💙🙏😋
Ultraslan40 Suhedaa ahahah aynen bende öyle diyorum iyice ağırlaştım bir iş yapıyorum kırk sefer oturuyorum 😅😅😅
Yazey Ultraslan40 amin canım benim hep beraber buradaki bütün hamileler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn evlatlarını
Melek31 Ultraslan40 evet canım 3 ü gebeligim 2 de kızım var şükür oğlumu o tarihten en erken 15 gün önce kucağıma alicam inşallah rabbim kısmet ederse 🙏💙 sağ salim alalım kucaklarımıza 🙏🌹❤
sevmeh Ultraslan40 son 12 günüm var Benimde bebeğime kavuşmak istiyorum artık 🥰 içim kıpır kıpır oluyor kucağıma aldığım anı düşününce