Ultraslan40 Asyagizem ya demekki bir bende yok bu durum. Aynen bende de var arada eşime sarıyorum kafayı felan. Hele ki o zamanlar nasıl olurum acaba 😅😅😅
Ultraslan40 Ibooya Allah yardımcın olsun inşallah canım benim tek avazla doğurursun inşallah. Girdin mi Doğuma 🥰
elifdemirdag15 Ultraslan40 evet bencede öyle eşimin pek karisacagini da düşünmüyorum hayırlısı bakacaz artik
Glybskl Ultraslan40 aslında eşim rüyasında daha hamile değildim Doğum yaptığımı görüyor bebeği kucağına alıyor Eray diye sesleniyor hamile kaldığımı duyunca erkek biliyorum dedi ve gerçekten oğlumuz oluyor 🥰🥰
Ultraslan40 Glybskl ne güzel kalp gözü açıkmış. Bana da kız demişlerdi çok sevindim kızı duyunca çünkü bi kızım olsun çok istemiştim ama hep dedim hayır bu erkek diye rüyamda bile erkek Bebekler sevdim kucağıma aldım felan. Sonra bir öğrendik bizimki de erkek 🥰
Suhedaa Ultraslan40 aynen bende en bastan beri kullaniorum bana kapsül gibi bisi vermisti sende en bastan soyle suda eritmeli ilac midemi bulandırıyo diye baska cesit versin canim yoksa o agri cok kotu biliyorum
Ultraslan40 Suhedaa ya evet canım bazen yarı yolda kalıyorum resmen yürüyemiyorum çok canımı yaktığı zamanlar oluyor gerçekten annelik zor işmiş😢😊
Sdemirel Ultraslan40 6. Aydan sonra biraz zorlaşıyor ama 🙈 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh