hllaltas25 Belindaa geçen hafta yaptırdım hiç acımadı sadece aşı sonrası ayaklarımız altı üç gün alevlendi yıkadım sürekli ayağımda ateş yaptı
Tazeanne0134 BGLM 20+3 haftalık hamileyim ve perşembe ya da cuma günü gidecem aşı için kuzum 20-24.haftalarda yapılıyor 😊
Deryaras Belindaa Ben tetanoz aşısının 2 dozunuda yaptırdım tek yan etkisi ağrı şişlik oluyor ama eğer buz koyarsanız hiç bişey olmuyor.Bence gerekli bir aşı ama siz bilirsiniz.🌸
Zeynada Ben tetanoz aşısı olmadım 32 haftalığım şuan. Neden olmadım çünkü doktoruma sordum gerek var mı diye. Hiç gerek yok, ne kadar az ilaç o kadar iyi dedi. Benimde aklıma yattı açıkçası. Çünkü zayıf bir bünyem var aşı ağır bişi ve banada ağır geleceğini biliyorum. Küçükken de çok çekmiştim aşılardan.
Belindaa Zeynada Aaa yaptırmadınız mı umarım bi problem olmaz şaşırdım doğrusu yan etkisi yok diye biliyorum
Deryaras Belindaa Kesinlikle buz koyun aşı olduğunuz bölgeye ve ilk gün banyo yapılmaması zaten hemşireniz söyler🤗
Zeynada Belindaa doktoruma güvenerek yaptırmadım evet herhangi sorun yaşayacağımı da sanmıyorum. Açıkçası hamilelikte direk kan yoluyla ilaç alınması bana daha riskli geliyor.
Mervehasan1 Gulbeyazk aynı şeyler bende de oldu. Ve Bugün yaptırdım ilkini. Diğeri kasımda ama şuanlık ağrım yok çok şükür.
Serpilsaltikalp Belindaa ben bugün ilk dozunu yaptırdım canım. Acıyacak kolumu kaldıramayacağım diye gittim ama yapılırken hissetmedim bile. Sonrasında da hiçbirşey olmadı. Hemşire çok az şişlik kızarıklık olabilir normal dedi. Ama olmadı.
Belindaa Serpilsaltikalp Çok şanslısın o zaman geçmiş olsun ❤️ Kuzum bende yarın gidicem işte aşıya ilk defa vurulucam. Melih bey 26. Haftada yapılır dedi sanırım 2. Dozdan bahsetmişti hiç anlamadım doğrusu 😂🤷♀️
Ay_se1334 Ben yaptırmayı düşünmüyorum ne çıktıysa iğnelerin çoğalması sonrası çıktı biraz eski kafayım ben anneleriöix hastahane mi biliyorlardı
Gmzli21 Belindaa benim ilk dozum 20. Haftada yapildi ikinci doz icin 25.inci haftada tekrar gelceksin dediler
MNursel BGLM ben 20 inci haftamda ilk dozumu vuruldum. Bir ay sonra aynı tarihte gel 2 inci doz vurulcak dediler. 4 gün sonra 2 inci doz için gidicem.