Gulbeyazk Belindaa geç dollenmeydi ebe o yüzden adet tarihine göre randevu vermişti bi skinti olur mu acaba diye düşünmeye başladım artik
Mervehasan1 Gulbeyazk aynı şeyler bende de oldu. Ve Bugün yaptırdım ilkini. Diğeri kasımda ama şuanlık ağrım yok çok şükür.
Sadiyeylmz Belindaa ben yaptirdim 2 kez canim sol koluma yaptirdigim icin uyurken biraz skntı oldu acıyodu bi iki gunde kolumu cok oynatamadim 🤗
Sibella86 Belindaa geçmicek bir ağrı değil ben rahat edeyim diye koymuştum. İlk dozda hiç ağrı olmamıştı mesela 2. Biraz olmuştu
Tubaaa-91 Belindaa herhangi bir yan etkisi yok ben 17 haftada ve 22 hafta da oldum aşıları Doğumum sezeryan olcak korkulacak hiçbirşey yok gayet şişeceğini hissederseniz kolonyalı pamukla silin aşı olduğunuz yeri herkes de ayni acı şişlik ateş yapmaz. Korkmayın gerek görülmezse zaten yapılmazdı .
Gizemmali71 Belindaa hiç bi yan etkisi yok sadece kolunu kaldıramayacak şekilde ağrıyo muhakkak yaptır çok önemli bişey kaybetmezsin
Dmt01 Belindaa 20 haftalıkken ilk dozu vuruldum ilk gün pek ağrı olmadı ama sonra iki gün boyunca epey ağrı oldu özellikle aşının yapıldıgı tarafa yatamıyodum ama günlük hayatı pek etkilicek bi ağrı değil ikinci dozuda 25.haftada yaptırdım sadece ilk ilaç vücuda girdiğinde kolum uyuştu gibi oldu ama sonrasında ağrı olmadı hiç çok şükür
Bertug-Tugberk-Mom Belindaa Bende bugün yaptırdım, şuan için ağrı sızı baş dönmesi vs hiç bi problemim yok , ertesi gun yan etkiler ortaya cikiyor diyorlar, inşallah yarında olmaz 🙏
Sedaaa87 Bertug-Tugberk-Mom merhaba , aşı olmak için aç tok karnına gitmek gibi bir kural var mı acaba ? Ben de bu haftaiçi gideceğim sanırım
ezgi_d Ben 18 haftalıkken 1. Dozu oldum 2. Dozuda 22. Haftamda olacağım inşallah, 2-3 gün sadece yapılan yerde bi ağrı hissettim sonra iyileşti ☺️