Belindaa Serpilsaltikalp Çok şanslısın o zaman geçmiş olsun ❤️ Kuzum bende yarın gidicem işte aşıya ilk defa vurulucam. Melih bey 26. Haftada yapılır dedi sanırım 2. Dozdan bahsetmişti hiç anlamadım doğrusu 😂🤷♀️
Serpilsaltikalp Belindaa evet canım iki doz yapılıyor. Şuan 21 haftalığım ilk dozu yapıldı. Tam 1 ay sonra da 2. Doz için çağırdılar.
Serpilsaltikalp Belindaa ay canım 2 saat önce sana acımıyor yazmıştım.nazar mı ettiniz noldu ya 😂😂😂 yarım saattir başladı biraz. Ama tabi dayanamayacak gibi değil. Sanki biryerini çarpıp moratmışsın dokununca acır ya. Öyle bir acı. 😂😂
Gokmeninannesi Belindaa hiç bi acı, şişlik olmadı hatta olmasını bekledim hiç de bişey olmadı sadece 1 gün ağrımasın diye üstüne yatmadım ama bence yatsaydım da ağrımazdı bünyeden bünyeye değişiyor bence
Belindaa Gokmeninannesi geçmiş olsun çok şanslısınız o zaman umarım bende de öyle geçer biraz hassas bünyem hemen ateşlenirim 🙆♀️🤦♀️
Belindaa gurcem ağrısı bazısında çok oluyomuş kolunu kaldıramayacak kadar falan 🤷♀️🤦♀️ umarım geçer hemen
Cigdemmcey Belindaa canım hiç bir sıkıntı olmadı benimde 2 aşım var cuma günü hiç bir etkisi olmadı korkmanı gerektircek birsey yok 😘
Seerdaay Belindaa ben yaptırdım kolonyalı pamuk bas ara ara hatta soguk olursa daha iyi, ben de hiç bir sıkıntı olmadı
Zeynada Belindaa doktoruma güvenerek yaptırmadım evet herhangi sorun yaşayacağımı da sanmıyorum. Açıkçası hamilelikte direk kan yoluyla ilaç alınması bana daha riskli geliyor.
poncikella3 Ben de bugün 2. dozumu yaptircam çok korkuyorum yine 😣 İlkinde çok fazla agrim olmadı inşallah bunda da olmaz