Belindaa Kızlar selam ✋ yarın tetanoz aşım var yaptırmayan varmı aranızda?? Yaptırdıysanız da yan etkileri varmı şişlik, baş dönmesi vs tecrübelerinizi anlatır mısınız 🙆♀️🤦♀️
34-tugba Belindaa 22 haftalıktı yaptırdım ilk yaptırıdğımda ağrım oldu bu gün tekrar yaptırdım ağrım falan yok
Sibella86 Belindaa Şişlik olmadı ama 2 gece biraz ağrı oldu kol ağrımasıda biraz sancılı olur ya :/ buz koydum uyudum buzun rahatlığıyla. Az kullandığınız kolunuzdan vurulun
Sadiyeylmz Belindaa ben yaptirdim 2 kez canim sol koluma yaptirdigim icin uyurken biraz skntı oldu acıyodu bi iki gunde kolumu cok oynatamadim 🤗
Tubaaa-91 Merhaba canım ben yaptırdım iki doz olarak hiçbir acı şişlik ve ağrı acı yaşamadım . Gayet normal bir şekilde devam ettim bazı insanlarda çok az da olsa şişlik yapabiliyormuş. Ama hayatımızı etkileyecek bir acısı yok 😊 iyi akşamlar
Belindaa BGLM sağlık ocağından aradılar yarın gel dediler 20+4. Haftam oluyor doktorum 26. Haftada yapılır diyor çok karışık kafam
BGLM Belindaa acaba 2 doz vurulduğu için mi doktorunuz öyle dedi biri 20 haftalıkken biride 26 haftalıkken mi vuruluyor🤔
Gmzli21 Belindaa benim ilk dozum 20. Haftada yapildi ikinci doz icin 25.inci haftada tekrar gelceksin dediler
Tazeanne0134 BGLM 20+3 haftalık hamileyim ve perşembe ya da cuma günü gidecem aşı için kuzum 20-24.haftalarda yapılıyor 😊
MNursel BGLM ben 20 inci haftamda ilk dozumu vuruldum. Bir ay sonra aynı tarihte gel 2 inci doz vurulcak dediler. 4 gün sonra 2 inci doz için gidicem.
BGLM Belindaa hiç bilmiyorum valla hele bi çarşamba günü bende giderim sağlık ocağına bakalım ne olacak 😃
Belindaa BGLM Şimdi eşim de aynı şeyi soruyodu bilmiyorum ki 😂🤷♀️ vardır bildikleri de gelin demişlerdir 🤯
Belindaa Sibella86 hadi yaa sol kolumu çok kullanmıyorum bakalım artık buzla geçer mi ki 🙆♀️🙆♀️🤦♀️
Sibella86 Belindaa geçmicek bir ağrı değil ben rahat edeyim diye koymuştum. İlk dozda hiç ağrı olmamıştı mesela 2. Biraz olmuştu
Zisan14 Ben ilk dozu 20. Haftada ikincisini de bugün 26. Haftam da oldum. Bende ilk gün ateş şişlik ve acı çok oldu 3 gün çektim onu sonra normal olarak devam ediyorsunuz 🙈 bugün De şuan şişlik ve ağrı var sadece 🤭 Her insan bünyesin de farklıdır canım şimdiden çok geçmiş olsun🙏🥰
Belindaa Zisan14 yaa gerçekten mi bide yolculuk yapıcam 🤦♀️ umarım ateşlenmem de ağrı biraz çekilebilir belki
Gulbeyazk Belindaa geç dollenmeydi ebe o yüzden adet tarihine göre randevu vermişti bi skinti olur mu acaba diye düşünmeye başladım artik