Nilay35 Esra_ozturk58 kav haftaliksiniz cnm biz 15 olduk buqun kontrolumuz vardi doktorum soleyemiyoruz dedi
Esra_ozturk58 Nilay35 14 haftalık Cnm 13. Haftaya girerken doktorum yüzde doksan erkek dedi o günde lekelenmem olmuştu doktorla gttgimde doktor erkek dedi
HGC Medine_1992 maşallah benim içime de senin için kız doğmuştu 🤭 Öğrenmek bize de nasip olur inşallah ikili’de🥰♥️ Hayırlı olsun
Haticemre21 Medine_1992 yaa cok mutlu oldum senin adına ne mutlu sana ❤❤ bende yarn gidicem bakalm 😍🙏🤗
Medine_1992 Deletedmom3 canım valla bende hep erkek duydum galiba benim ki de erkek dedim ama minnak prensesmiş 💕💕😁
Deletedmom3 Medine_1992 oyy surpriz yapiyolar bize bu minnaklar 😍 saglikli olsunlarda kiz erkek hiiic onemli degil ama ben gurbetteyim diyorum bana kahve arkadasi geliyo 😊
Bsralsn Medine_1992 bizimki utangaç çıktı göstermedi zorlaya zorlaya ucundan gördüğü kadar kız dedi 🤭🤷🏻♀️
GulinMert Medine_1992 ben de hep kız hissediyorum. Nerede ekşi var canım onu çekiyor. Bakalım ne çıkacak sürpriz yumurta dan
Haticemre21 GulinMert bende erkek hissediyorum cok kız istedgmz icin cevremdeki herkez erkek diyo erkek isimleri blyorm hatta 😁
Gnalbayrak Medine_1992 canım ya bişey sorucam bilgilerini gixleyerek ikili testin sonucunu ararmisin hani serbest beta hcgye gor kız yada erkek tahmin yapılıyordu bakalım o tutuyormu sende 🙈😘🌞