Esra_ozturk58 Nilay35 14 haftalık Cnm 13. Haftaya girerken doktorum yüzde doksan erkek dedi o günde lekelenmem olmuştu doktorla gttgimde doktor erkek dedi
Haticemre21 GulinMert bende erkek hissediyorum cok kız istedgmz icin cevremdeki herkez erkek diyo erkek isimleri blyorm hatta 😁
GulinMert Haticemre21 sağlıklı olsun da kız erkek farketmez benim ilk bebeğim yaş 42 o yüzden önemli olan sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun Yine de içimden kız geçiyor Bir de eşim tarafı erkek deyince iyice kız geçiyor
Bdjd Medine_1992 12 haftasinda gitmisdim doktor bir sey demedi erken gelecek sefer soylerim dedi gonderdi😕 simdi in se Allah yarin gidicez gosderir in se Allah😍
Medine_1992 Hzr_7714 valla hastaneden çıktık birseyler yerken İsra nasıl dedim sonra bir sürü isim saydım babası israda kaldı güzel canım siz begendikten sonra 💕💕💕
Suleguless Medine_1992 13+3 de öğrendiyseniz baya şanslısınız. Benim de kız ama 21.hafta da anca gösterdi de öğrendim😂 onda bile doktor ne kadar çok uğraştı göstersin diye baya salladı karnımı ben öksürdüm öyle açtı kendini😂
kayasli Medine_1992 canim cok sevindimm Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin bebis lerimizi 😇 bizim daha cinsiyet ogrenmemize cok var 🙈🤗
Medine_1992 kayasli çok sağol tatlım merak etme zaman cabuk geciyor çok diye görme banada çok var gibi geliyordu 😁
Gnalbayrak Medine_1992 canım ya bişey sorucam bilgilerini gixleyerek ikili testin sonucunu ararmisin hani serbest beta hcgye gor kız yada erkek tahmin yapılıyordu bakalım o tutuyormu sende 🙈😘🌞
Sumyydmr97 Bende 13+1 oldum 12 haftalıkken gittim cinsiyet için çok erken dedi bir ay sonra gel dedi bilemedim 🤷🏼♀️
Suleguless Hzr_7714 evet, detaylı da bile kapatmıştı kendini , elleri zaten sürekli yüzünde çok utangaç😂
Mucizem_1 Kızlar 2 li testi 11.haftada yaptıran varmı.benim kontrolum 11hafta 4 günlüğe denk geliyor da.kontrole gitmişken yaparlarsa yaptırayım
Zeyk Mucizem_1 yaptirabilirsin bende o hafta gitmiştim de benim yavru kuşum uyuduğu için doktor ölçüm yapamamıştı uyandiramamıştık. Bugün gittim 12+2 sata göre ama doktor bir hafta önde dedi 13+1 olmuş bugün yapabildi testi