Medine_1992 Terspektif canım benim çok sağol valla heyecandan babası ile ne alsak bilemedik hemen isim koyacaz 😁önce 😁
Medine_1992 CanNurdan 😁erkek bide m maşallah normalde cabuk gösterirler senin ki heyecan yaratmış 😁😁😁
Medine_1992 GulinMert amin canım tavsiyem meyve suyu için bol bol kımıldadı benimki göbek dansı yaptı suda 😁😁
Medine_1992 GulinMert Allah razı olsun canım hislerim yanıldı erkek hissediyordum 😁😁😁hislerle olmuyormuş bu işler
GulinMert Medine_1992 ben de hep kız hissediyorum. Nerede ekşi var canım onu çekiyor. Bakalım ne çıkacak sürpriz yumurta dan
GulinMert Medine_1992 tam kaç haftalıktı canım İkili test sonucunu almak için gittiğinde mi baktılar ultrasonda Sen etlik zübeyde ye gidiyordun galiba
Ohatice Yas maşallah 😍 bende 11 deyim belli olmuş mudur söylerler mi acaba bana 4 hafta sonda gel cinsiyete dediler 🙈
Medine_1992 Ohatice canım 4 hafta sonra gideceksen illa olur yani ama bana 13 haftaya kadar hiç tahmin yapmamışlardı 💕şanslı isen gösterir hemen
_kbranr_33 Medine_1992 ayy allah ızın verırse bende 11 de ogrenecem ınsallah bızımkıde temız cıkar cınsıyetınıde gosterır🙏🏻🙏🏻
Medine_1992 Terspektif canım babasına bir kere İsra, dedim çok begendi o olsun diyo bilemedim ki bende Medine koymayı istiyorum 😁
Gzrilknur nazsimaova sağol canım e nabızda göremeyince boşuna mı gitcem bugün diye düşündüm. İnşallah cinsiyeti de öğrenebilirim 🥰🙏
Medine_1992 Deletedmom3 canım valla bende hep erkek duydum galiba benim ki de erkek dedim ama minnak prensesmiş 💕💕😁