ozlemkaramann Medine_1992 bende ikili test için kan verdim sonuç bekliyoruz bizdedir doktor %70 kız dedi bakalım 20 Eylül de netleşecek hayırlısıyla 🍏🍏🥰
Sbldgn Medine_1992 Medine_1992 kesinmiymiş canım nasıl gösterdi ya :)) benimki nie göstermiyor allahım allahım
Medine_1992 1234446 canım çok normal benim gün gün belirtim değişiyor onları takma kafana ne güzel rahat hamilelik geciriyorum de
1234446 Medine_1992 ya orası tabi ki öyle ama bundan önce düşüğüm oldu ya endişelendim bi an ama şükür iyiyim Perşembe’ye kadar sabredeceğim ☺️😘
Medine_1992 Kızlar şimdi devletten sonra özele gittik kesin kız dedi gösterdi yine 😁😁özel de onayladı şükür 😁💕
Terspektif Medine_1992 ayyyy canım gözün aydın hem taraman güzel çıkmış hem cinsiyet öğrenmişsin ohhh mis 🥰 Aman Allah ım bir prenses geliyor ne güzel hayırlı olsun ❤️
Zeyk Yaaaa çok sevindim darısı başımıza🌸☘💞💜🌼⏩ 🤗 bende gittim2li için bugün 12+2 idim 13+1 çıktı ultrasonda maalesef cinsiyet için bişey demedi belki özelde ogrenebilirim. Hayırlı olsun canım 💜
Medine_1992 Zeyk canum doktordan doktora değişiyor ya sorsaydın tahmin ederdi belki özel kesin söylüyor benim de hala 9 gün Önde gidiyor anlamadım 😁
Medine_1992 Terspektif canım benim çok sağol valla heyecandan babası ile ne alsak bilemedik hemen isim koyacaz 😁önce 😁