esraatila Medine_1992 canım hiç belli olmaz bana 12 . Haftada 2. Li testte kıza benziyor demişti 10 gün sonra bugün gittim erkek gibi çıkıntı görüyorum dedi 😅
Livamom Medine_1992 canım biz senle aynı değilmiydik ya şimdi haftanı büyük yazmışsın.adetine göre mi 13+4
Selmanur Aycan16 ben 12+1 im bugün ☺️ İki gün sonra kontrole gidicem inşallah bende hayırlı haberlerle cinsiyetini de öğrenirim ☺️
Seymaa16 Medine_1992 ya maşaallah bende yarın gıdıcem bakalım ne dıcek doktor erkekten doncekmı onaylıcak mı zaman gecmıyor 🌸😘
Aycan16 1234446 senin ne kadarlik oldu hem ikili tarama hem ense kalinligi falan bakilicak ama belirtilerim azaldi bi sorunmu var diye korkuyorum midem cok bulaniyordu halsizlik vardi ama 3/4 gun daha iyiyim iple cekiyorum randevuyu
esraatila Medine_1992 ben de kıza çok hazırlamıştım kendimi şimdi öyle deyince bir şaşırdım doktor yine de kimseye söyleme kesin değil dedi :)
Aycan16 Medine_1992 bende persembeyi beklemedim bugun gittim doktora :) %99 erkek dedi cok sukur saglikli bir bebis bakalim persembe gunu ikili tarama icin gidicem tekrar gorucem bebisimi 😍
Bdjd Medine_1992 12 haftasinda gitmisdim doktor bir sey demedi erken gelecek sefer soylerim dedi gonderdi😕 simdi in se Allah yarin gidicez gosderir in se Allah😍