Birminiksusamtanesi Medine_1992 haha 😂😂 bakalim ne olacak sonuc bu hafta ogrenirim insallah gosterirse 😊
SuleDoruk Medine_1992 gözüüün aydııııın. Çoook mutlu oldum. Bende yarın gideceğim. İnşallah cinsiyet değişikliğine karar vermemiş ve hala hayatına kız olarak devam ediyordur fındığım😂😂
Hazelkrnz Medine_1992 bende 13+3 de öğrendim kızımın olucağını değişmedi de :) sağ sağlim kucağına al canım:)
Medine_1992 Hazelkrnz çok tesekkür ederim sağolun doktor da kesin konuştu ben sormadan hemde sasırdım,😁
Gzrilknur Medine_1992 canım devlette mi yaptın kaç günde çıktı. Ben 14 gün önce yaptım da. Bu akşam randevum var. E nabızda hâlâ görünmüyor sonuç 🤦♀️
Medine_1992 Gzrilknur canım devlete yaptırdım bir haftada çıktı e devlete benimde yansımadı sen git çıkmıştır kesin
Hazelkrnz Medine_1992 bende sormadım cinsiyet falan bebeğin kız dedi kesin mı dedim evet dedi öylede kaldi🤣
Hiranurhilal Medine_1992 aaa gozun aydin canim nedense benim icimdende kiz gecmisti senin icin kacinci haftada ogrenmis oldun😊
Medine_1992 Hiranurhilal 13 de öğrendim canum ya bende erkek gibi hissediyordum yanıldım 😁😁hisle alakası yokmuş
Aycan16 ayy hayirli olsun kuzumm sira bende artik persembe gunu gidicem doktora günler gecmek bilmiyor valla