Zade Annehayali33 Allah sağ Salim sıkıntısız bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin biraz bekledikten sonra kan verin netleştirin :)
Demet1307 Annehayali33 Cok sevindim ya ne güzel haber inş herkes bu tabloyla karsılasır insan baskasında görse bile mutlu oluyor 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😊
Denizyadaaras Annehayali33 hosgeldin aramiza 😍 kolaycacik bir hamilelik gecir insallah saglikla al kucagina 🤗
Htc_orhn Annehayali33 hadi gözün aydın kardeşim şu anki mutluluğunu o kadar iyi anlıyorum ki o yüzden senin adına canı gönülden sevindim sağlıkla doğar inşallah 🥰
Annehayali33 baltacirahsan teşekkür ederim sanada einede canm bnm 💕💕bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederimmmmm💕💕💕💕💕💕💕
baltacirahsan Annehayali33 rica ederim ❤️❤️Çok mutlu oldum cidden inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim
sevval55 Kendi öğrendiğim gunu hatırladım şaka gibiydi benim icin o cift çizgiyi gorebilmek☺️ Cokk sevindimm🙏🏻🙏🏻🌸
Fazilet_veli Annehayali33 ya kuzum dün gecede dua ettim hepimiz için senin adına o kadar çok sevindim ki sanki benim var gibi oldum allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hep seninle kalsın bebeğim inş😘😘
Rbs111 Annehayali33 dün görmüştüm adını kaydetmiştim sonucu merak etmiştim çok sevindim maşallaaah 😍♥️