Annehayali33 Kizrar hamileyimmmmmmm [url=https://hizliresim.com/1pZJzA][img]https://i.hizliresim.com/1pZJzA.jpg[/img][/url]
CanNurdan Annehayali33 hayırlı olsun 😍 kan verip iki günde bir artışına bak bakalım 😊 aynı yerde kan ver mutlaka ❤️
Annehayali33 Betulsna hepiniz icin duaciyim bana dua eden etmeyen herkescik icin okadar mutluyumki suan 👶🙊🙊🙊anlatilmaz yaşanirrr
Betulsna Annehayali33 valla seni tanıyormuşum gibi çok ama çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Esrayusuf Annehayali33 hayırlı olsun KuZum inş sağlıcakla kucağınıza alırsınız 😊 Ne zamandır bekliyordun
Htc_orhn Annehayali33 hadi gözün aydın kardeşim şu anki mutluluğunu o kadar iyi anlıyorum ki o yüzden senin adına canı gönülden sevindim sağlıkla doğar inşallah 🥰
Annehayali33 Esrayusuf 2 ay once kürtaj olmustum ve 27 temmuzda adet oldum 1 agutosta denemeye basladik allahim sana sükürler olsunn🙏🙏
Deletedmom090 Annehayali33 şükür canimm çoook sevindim inan ki kendimde olmuş kadar sevindim ben de test yapdim sabah ama golge dahi ćikmadi adetime 7 gun var ama umutsuzum bu ayda olmadi kismet işde çok sevindim canim rabbim yardimcin olsun
Nehirr88k Annehayali33 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canm bnim diğer paylaşımlarını görmüştüm çok sevindim adına 😊
Crescent96 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin konularını görüyordum hayırlı olsun inşallahhh 🌸☺️
Annehayali33 HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM 💕canimlar şimdi gittim kanda verdim yarin sonuc cikar cikmaz özele randevum var sonucu alip gidecem 💕💕
Ecrinbzkrt Annehayali33 cok sevındım rabbım kucagına almayı nasıp etsın bebişini bende 3ay önce oldum kurtaj benım ıcınde dua edermısın cnm bu ay bıraktım korunmayı inş senın gıbı guzel haberı ay sonu bende alırım☺️
baltacirahsan Annehayali33 sabah 7.30 da uyandım nedensiz yere aklıma siz geldiniz gece de size dua ederek uyudum🙏Bu kez çok farklı olacak güvenin bana bebeğiniz sizi çok sevip sizle kalacak❤️🙏
Livask Annehayali33 çok güzel çok mutlu haber. Allah sağlıkla hayırla Kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻