Mams melisss_ bende merak Edip araştırdım eskiler o çizgiye bakarak doğumun yaklaştığı bilirlermis yani mideden göbek deliğine yaklaştıkça doğum yaklaşıyor demekmiş ... Birde o çizgi erken çıkarsa erkek demekmiş tabikide rivayet lere göre 🙄
Nur_Nur Mams Ben de beyaz tenliyim. bende sarı renkte 10. haftalarda çıktı. hala da sarı renkte 24. haftada. ve erkek. erken çıkmasını teyit eden bir örnegiz sanırım 🙄
gulsahygt07 Mams benim ilk gebeliğim erkekti çizgi vardı şimdi kız ve yok bende tuttu valla beyaz tenliyim
Mams Nur_Nur 🙄 çok enteresan olabilir belkide benim kızım olcak mesela yok 🤔 gerçeklik payı olabilir belkide ☺️
Turkanoruc94 bsratoprak merhaba canim bende kizima hamileyken vardi ama simdi ikinci hamileleiyim ama bunda yok
zynpgdkl bsratoprak 30+3 haftalığım bende beyaz tenliyim bendede yok o çizgiden hergün karnımı incelediğim için çatlak oluşmuş mu diye ☺️Göremedim
BenMathilda bsratoprak canım ben de ayni beyaz tenliyim, gebeliğim boyunce oluşmamıştı. doğum yaptim karnim indi bi baktim o kahverengi cizgi.. ama 2 ay oldu suan geçmek üzere gibi bisey
Elosunannesi Sebogelin benimde ikinci gebeligim 23 olduk ilkinde de dogana kdr hic bi cizgi olmadi bunda da hala yok herkesdd olucak die bsiey yok bence ya 😂
Cerenyrt bsratoprak ilk gebeliğimde oluştu. Bu gebeliğimde oluşmadı ama 30 sonrası alt tarafta hafif oluştu
GknL bsratoprak bende beyaz tenliyim canım bende de hiç yok ince sarı şekilde de inceledim yok☺️32. Haftama girdim daha da olmaz sanırım, sormuştum annemde de olmamış
1ogrencianne bsratoprak 37+5’im ben de de sonlara doğru oluştu beyaz tenliyim umarım doğumdan sonra kaybolur çok güzel bi şey değil 🙄