gulsahygt07 Mams benim ilk gebeliğim erkekti çizgi vardı şimdi kız ve yok bende tuttu valla beyaz tenliyim
Mams gulsahygt07 Alla alla tamamen rivayet sanarken gercekmiş 😁 bir kocakarı yöntemi buldum görüyormusun 😂😂😂
gulsahygt07 Mams he ya Mams he ya tuttu. Ten ile alakası olsa şimdi de olması lazımdı bence senin koca karı yöntemi doğru 😅😅😅
Nilduenilun bsratoprak bsratoprak Ten rengiyle alakası varmış benim de 26 haftadan sonra yavaş yavaş oluşmaya başladı çok esmer değilim çokta beyaz değilim sarı alt tonluyum. Esmerlerde daha erkenden oluşuyor diye biliyorum🤔
nefesssss Eğer çizgi varsa üstte ise kız altta ise erkek diye bir duyum aldım benimde kızım olacak üstte böyle belli belirsiz bi çizgi var
Deryaras bsratoprak Bende 32 haftalık hamileyim göbek çizgisi oluşmadı beyaz tenliyim ama alakası yok bence onunla.İç karnım geniş olduğu için olabilir belki.
Sibella86 bsratoprak buğday tenliyim bende çok açık göbeğimin altında var belli belirsiz Göbek deliğimde normal oda çıkar demişlerdi ne zaman öıkıyor bilen var mı? 31+1
Yprkk bsratoprak herkeste olacak diye bi kural yok canım olmayabiliyor. Ben de hiç oluşmadı mesela . 37+3 olduk ☺️