Gamzdmrt Eda07 çok fazla kilo almadığım için başka modelleri canlı olarak deneyip hepsinde s beden olduğu için yine s tercih ettim umarım problem yaşamam
94ipekkk Eda07 hamile ve lohusa pijama olarak geçtiği için zaten kalıpları baya bı bol oluyo yani şuan 68 kiloyum s beden aldım hala bı bolluk var xl fazla büyük gelir sanki
TazecikAnne22 Eda07 Geldiği zaman tekrar yazabilir misin canım en azından bende öyle bi bilgi alıyım senden 😊
Eda07 TazecikAnne22 canim ürünüm geldi sonbahar sezonu olduğu icin birazcık kalın ama yumuşacık gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 🥰🥰
PembeKoala 94ipekkk kumaşları likralımı peki ben önden düğmeli almayı düşünüyorum da 68 kiloyum L beden büyük mü olur o zaman acaba ?
94ipekkk PembeKoala birde lohusa sepeti çağrı merkezini aradığınız takdirde size kilonuza göre beden soyluyolar
94ipekkk PembeKoala Sadece göbek açısından dusunuyosaniz emin olun en fazla m beden bile olucaktir pijama takımlarında alt kişinin beli lastikli zaten bel olcunuze göre lastiği istediğiniz gibi sıkabiliyosunuz
PembeKoala 94ipekkk o zaman büyük almama gerek yok M beden yeterli olur zaten doğum yaptıktan sonra giyiyoruz öncesinde değil,aynı haftada aynı kilolardayız ne güzel 😁
94ipekkk PembeKoala Evet canım Allah sağlıcakla kucagimizada almayı nasip etsin inşallah cinsiyeti ne 😊