Rabiayyyy Eda07 3_melek_annesi eslemalt123 TazecikAnne22 Hanımlar ben bi sipariş verdim kumaşları inceydi değişime gönderdim ürünlerim bugün gelecek gelince size yazarım ama önceki gelenler güzeldi sadece biri çok inçe gelmişti yapışmıştı vücuduma hastanede giyemem diye değiştirdim kapalıyım 🙈
PembeKoala 94ipekkk amin canım seninki ve tüm bekleyenlerin bebekleride sağlıkla zamanlarında gelsinler inşallah 🙏
94ipekkk Eda07 Araya girmek gibi olmasın canım ama lohusa sepetindeki ürünler eğer ilkbahar ve yaz ayına ait urunlerse bedenle alakasi yok kumaşları gerçekten ince oluyo ve iç gosteriyo
Rabiayyyy Eda07 beden değil di ya l almıştım aldığım takımı da göndereyim size ürün kodu 826 v di l aldım yapıştı boyum 162 kilo 65 di siz düşünün yani
Eda07 94ipekkk kapalıyım ya canim uzun kollu almıştım sonbahar kış ürünüymüş bilemeden aldım yanı insallah iyi gelir bakalım kargoya verilmiş
Eda07 Rabiayyyy ama ürün kumaş olarakta gerçekten üzerine yapışacak bir kumaş sabahlikli olanları alsanız daha rahat edersiniz ben öyle yaptık 🥰
Eda07 TazecikAnne22 canim ürünüm geldi sonbahar sezonu olduğu icin birazcık kalın ama yumuşacık gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 🥰🥰