A_S_K ipekveannesi Yaparsam ben yerim başkasına zahmet veremem ben sarma aşığı gibi bişeyim birde bol ekşili 😍 Nasıl canım istedi bak dün gittim pazardan yaprak aldım. Evde yemeğim var bitsin saracağım😁
Muallimannecik Aselll bi kez bizim tanıdıklardan kızartılıp poşetlenmiş patlıcanın buzlumdan çıktıktan sonra zehirlediğini duymuştum aman dikkatli tüketin
Aselll Muallimannecik onda mutlaka bır sıkıntı olmustur atıyorm cozunmustur tekrar donmustur gıbı sıkıntılarda oluyor oyle zehırlenmeler Allah korusun
ipekveannesi A_S_K ay seninde mı prenses geliyor bizimki ocakta nasip olursa 😍 çok az kalmış bir an önce son haftalara ışınlanmak istiyorum 🙈
A_S_K ipekveannesi son haftalar sanki zaman durmuş gibi geçiyor 😅 Son zamanlarının serinliğe gelmesi çok iyi bir avantaj kavruluyoruz biz😂
ipekveannesi A_S_K bencede ben kışın doğacak diye seviniyorum 😅 bana da bugunler geçmiyor sağ salim alalım kucağımıza inşallah ❤
Bsecill A_S_K ben mısırı haşladıktan sonra taneleyip atıyorum çıkarınca sıcak suya koyup süzüyorum yada bi taşım kaynatıyorum ister salatalara ister tuzlayıp yemelik çok güzel oluyor
Snkz A_S_K sirke kaya tuzu limontuzu bir avuç şeker göz kararı koyuyorum tadına bakıyorum hafif boğazı yakiyorsa tamamdır hep tutar tarifim😂