A_S_K ipekveannesi bende onlrdan yapmayi dusunuyorum lahana atsam icine de biraz guzel olurmu baskasini yemiyorum tursunun zaten 😁 Tozseker koysam olmazmi? Kup sekermi alayim simdi onun icin😁
ipekveannesi A_S_K fark etmez lahana da güzel olur ne seviyosan koyabilirsin valla babaannem sırf turşu için küp şeker aldırırdı bize ondan öyle gördüm hiç toz şekerle de denemedim 🙄
Kbra7777 Ben kırmızı biber maydonuz sarımsak doğruyorum sirke ve zeytinyağı ile biraz pişirip konserve yapıyorum sabah kahvaştıda bile hoşumuza gider eşimle ara meze gibi kolay hemde 😊
Aselll A_S_K evet ama bı buzdolabı posedıne nekdr koyacagını sen kendınıze gore ayarla msela bı pısırımde ıkı tane mısır yada uctane pısırıyorsan sayılarını ona gore ortadan bolup posetleyıp ayarla
ipekveannesi A_S_K mantıklı 😂😂herkesin adeti farklı bizde bebek biraz büyür 1-2 aylık olunca gelirler hem oturmaya hem bebek görmesine o yüzden ben baya yaptım 😂
A_S_K ipekveannesi eşimin ailesi pek öyle değil onlar hemen gelirler bende o halde hizmet edemem zaten, ben bize kolaylık olsun diye yapılıyorum yemeklikleri😂 1-2 ay beklemezler asla
ipekveannesi A_S_K ben bezelyeyi gereksiz buluyorum marketlerde konserve alıp yapıyorum onlarda gayet lezzetli oluyor 👀 taze fasülye burda da aynı 5-6 lira
A_S_K ipekveannesi evet güzel ama yazdan yaptığın gibi değil mis gibi oluyor yazdan kalan denemelisin bence farkını anlarsın :)
A_S_K ipekveannesi evet güzel ama yazdan yaptığın gibi değil mis gibi oluyor yazdan kalan denemelisin bence farkını anlarsın :)
Nehirkaya25 A_S_K ben lahanayi haslamadan strec filme sarıp dondurucuya atiyorum yapacağım zaman cikarip eritirim haslamaya gerek kalmiyo zaten sarmasida cok lezzetli oluyo eve kokuda girmiyo tavsiye ederim
ipekveannesi A_S_K aileler kalmaz zaten ben arkadaşlarım komşularım onlardan bahsediyorum birde baya kalabalıklar 🙄
A_S_K ipekveannesi komşum yok sevmem komşuluk ilişkilerini komşuluk yapacak insanda yok zaten binamızda 😁 Arkadaşmda yok öyle yani bir tane çocukluk arkadaşım başkadır yok çok aramam arkadaş falan sevmiyorum açıkçası 🙄
A_S_K ipekveannesi benimde öyle doldurdum afiyetle yemek nasip olsun inşallah sofralarımıza bereket olsun ☺️ Eksilen kadar rabbim arttırsın kesemizi olmayana da nasip etsin🙏🏻