Hikmethanim_07 Syhn16 Aynı günmüsüz canım kız bebek benkmde spinal sezeryan sağlıkla ağrısız bir doğum olur insallah
Syhn16 Hikmethanim_07 amin canım ilk mi seninde heyecanlısındır inşallah sağ Salim alırız kucağımıza 3 Eylül anneleri olarak baya hikaye gelir bizden 🙃
Enemel Syhn16 hiç korkma canm bende 26 gün önce sezeryan oldum o his dedikleri söyle mesela bezle kolonya sürürsün vücuduna o sogukluk acı hissi soğur anestezi oldum spinal basımda bekliyordu anestezici dedim hissediyorum ben oda dedi acın olmayacak ama hissedeceksin o ara bebek çıktı hiç anlamadm bile sadece bebek cıkınca karnıma bastırdı doktor onu anladım Doğum sonrası belden yukarısı çok titredi yorgan bile attılar üzerime çok üşüdüm ama genel olarak kolaydı korkma cnm
Syhn16 Enemel benim bir de düşüncem skolyoz var sende demişti spor hocam ben araştırırken skolyoz bel fıtığı olunca epidural yapılmıyor diye okumuştum o anı görmek istiyorum inşallah sorun olmaz. Çok sağolun güzel yorumunuz için moral oldu☺️
Gamzelianne1453 Melisa44 hemen kullanilmiyor cnm ben saticisiyla komusmustum ski Bir korse Oldugu icin dikisleri patlatabilir ortalama 15 gun sonra baslanmali Doktora mutlaka danisin demisti
Htc_Kubra Gamzelianne1453 Korseyi hastane cantasina koymaya gerek var mi ne zaman takılıyor? benim 38+6 oldu normal bekliyorum ama ne olur bilemem.
Eylul0212 Syhn16 yaaa siz 3 Eylül ben 2 Eylül dogumluyum ve bebeğim pazatrsi yani 2 Eylül'de kısmetse sezeryanla gelecek 🙏😍😍😍 çok şaşırdım aynı durumdayız 😂😂😂
Syhn16 Eylul0212 hiç aklıma gelmezdi benim böyle olacağı kaderde aynı gün olması varmış ☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah
Bilgeeferhat Syhn16 ben çok korkuyordum sezeryandan normal doğum diye gittim 10 saat suniden sonra sezaryene alındım ama korkulacak birşey yokmuş ama o heyecan çok çok farklı ne desekte o heyecanın geçmez sağlıkla gelsin minik❤️
Syhn16 Bilgeeferhat evet insan güzel şeyler duymak istiyo ama yine de yaşamadan bilinmiyo herkes de farklı oluyo bide
Premsescik Syhn16 bnmde 3 eylül Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah korku heyecan karışık bende 🙈
Burcuveburcum Syhn16 Sağlıkla gelsin inş🙏 Bende aynı gün 2.spinal sezeryanımı giricem kısmetse hiç korkulacak bişey yok acı yok 8 saat sonra ayağa kaldırıyorlar ama muhtemelen 3 saat sonra hissetmeye başlıyorsun ayaklarını dikiş acısı ayağa kalkarken elbet oluyor ama bol bol yürürsen daha erken toparlıyorsun. Neskafe sade içmeni tavsiye ederim gerçekten başağrısını alıyor ve dinç tutuyo insanı🤭
Syhn16 Burcuveburcum amin inşallah dizinde sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun. Tecrübeli olmak da iyidir en azından neler yaşayacağını bilmek. İnşallah iyi geçer hepimizin sonra yine paylaşalım durumumuzu☺️
Mams Patulya 09 Eylül'de benimde planlı sezeryanim var 37+3 de alınmış olucak kızım bizimde kilomuz o aralarda olcak aynı korku bendede. Var ☹️
Eylul0212 Syhn16 benim doğum zaten normal olabilseydi 4 eyluldu ama oğluşum aşağı inmedi mecburi sezeryan olucam o da tesadüf doktorum pazartesi olsun dedi ben sonradan farkettim benim doğum günüm de pazartesi 😂😂😍😍😍
Binay Syhn16 benim önceki doğumlarım genel anesteziydi ben çok memnundum rahat geçtiğini düşünüyordum bu doğumum 20 gün önce oldum epidural rahat geçtiğini düşündüğüm doğumlarından daha kolay oldu korkacak hiç bişey yok tedirgin olmayın tabi kişiye göre değişebilirde rabbim kolaylık versin