AYsegulusal Syhn16 okuyunca inanamadım 3 Eylül benimde doğum günüm ve sezeryan günüm39+3 Rabbim nasip eder ise yavrum ile aynı gün olacak doğum günüm sizinde öle sağlıkla gelsinler 🙏🙏🙏🙏
Syhn16 AYsegulusal gerçekten mi nasıl bir tesadüf 🥰 çok düşündüm bu tarih olmalı mı diye sonra bir anda bugün karar verdim en güzel Doğum günü hediyemiz olacak kısmetse☺️
Syhn16 Patulya ben korseyi sanırım hepsi buradadan almıştım n11 de olabilir o ara çok alışveriş yaptım net hatırlayamadım ayarlanabilir cırt cırtlı daha iyi demişlerdi en son bir turda beli sarıyor e bebekteki owlilere benziyo onlar iyi sanırım öneriyolardı.
Patulya Bir de benim sancilarim basladigi icin doktor 37+4de alacak..3.500 kilosu ama korkuyorum haftasi kucuk diye
Mams Patulya 09 Eylül'de benimde planlı sezeryanim var 37+3 de alınmış olucak kızım bizimde kilomuz o aralarda olcak aynı korku bendede. Var ☹️
Syhn16 Serpilsaltikalp sağolasın canım ben hem elbise şeklinde 2 adet hemde sabahlıklı 2 adet koydum hangisi kolayıma gelirse diye.😂
Gizemmdenizz Syhn16 amelyat sırasında kesinlikle boynunuzu sağa sola cevırmeyin ben çevirdim sonrasında 3 gün felaket boyun ense agrısı cektim
Gizemmdenizz Syhn16 benim de bastırdılar kendi doktorum geldi rahim yerlesmişmi die baktı öyle çokta acımadı valla
Syhn16 Gizemmdenizz a herkes de aynı değil demek ki hatta bir de alttan elle kanı boşaltmak için hemşirelerin müdahale ettiğini duydum elini sokarak o çok ürkütücü geldi
Bilgeeferhat Syhn16 nescafe alın yanınıza bol bol için sezeryan korsesi alın hastaneden çıkarken doktorunuza sorun ne zaman takabilirim diye 2 gün sonra takılabiliyor diye biliyorum ama benim doktorum tatile çıktığı için hiç birşey soramadan beni doğurtup gitti 1 hafta sonra taktım çok rahat oluyor yürümek yatmak kalkmak bende epiduralle yaptım çok rahat ☺️ Sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
Syhn16 Bilgeeferhat amin inşallah merak heyecan stres hepsi var ilk ve deneyimsiz olmak insanı düşündürüyor insan bilmediği şeylerden tedirgin oluyo genelde rahat diyorlar epiduralliyi inşallah istisnalar dışındaki gibi iyi olur
Melisa44 Gamzelianne1453 benim kiside 6 eylul sezeryanim 🥰bende korse aldim yamuna korse den ama hemen kullaniliuor ku dikislerde sorun olur mu acaba ya da siz nasim korse kullandiniz
Gamzelianne1453 Melisa44 hemen kullanilmiyor cnm ben saticisiyla komusmustum ski Bir korse Oldugu icin dikisleri patlatabilir ortalama 15 gun sonra baslanmali Doktora mutlaka danisin demisti
Syhn16 NhLpRn bir akrabamız oldu yakınlarda kanı boşaltmak için ebe alttan bir kaç kez eliyle müdahale etmiş bende ilk kez ondan duydum başka kimseden duymadım
Nur_elif Serpilsaltikalp niye giydirmediler ne alakaymış anlamadım bende sezaryen oldum alt üst takım almıştım onu giydim kimsede bişey demedi hem lohusalara özel olduğu için ayarlanabilir lastiği var hem dikişe falan gelmiyor niye giydirmediklerini çözemedim
Serpilsaltikalp Nur_elif lastigine güvenmiyoruz. Ve sonda var. Riskli olur demişlerdi hemşireler sorduğumda. Hatta sezeyanda genelde giydirmiyoruz. Kimse söylemedi mi sana demişlerdi.
Bilgeeferhat Syhn16 ben çok korkuyordum sezeryandan normal doğum diye gittim 10 saat suniden sonra sezaryene alındım ama korkulacak birşey yokmuş ama o heyecan çok çok farklı ne desekte o heyecanın geçmez sağlıkla gelsin minik❤️
Binay Syhn16 benim önceki doğumlarım genel anesteziydi ben çok memnundum rahat geçtiğini düşünüyordum bu doğumum 20 gün önce oldum epidural rahat geçtiğini düşündüğüm doğumlarından daha kolay oldu korkacak hiç bişey yok tedirgin olmayın tabi kişiye göre değişebilirde rabbim kolaylık versin
NhLpRn Syhn16 diğer sezaryen olan arkadaşlar da bilgi verebilir mi lütfen alttan müdahale oluyor mu acabaa???
Enemel Syhn16 hiç korkma canm bende 26 gün önce sezeryan oldum o his dedikleri söyle mesela bezle kolonya sürürsün vücuduna o sogukluk acı hissi soğur anestezi oldum spinal basımda bekliyordu anestezici dedim hissediyorum ben oda dedi acın olmayacak ama hissedeceksin o ara bebek çıktı hiç anlamadm bile sadece bebek cıkınca karnıma bastırdı doktor onu anladım Doğum sonrası belden yukarısı çok titredi yorgan bile attılar üzerime çok üşüdüm ama genel olarak kolaydı korkma cnm
Duruvesimgr NhLpRn canım hiç alttan müdahale olmadı. Sadece birkez karından bastırıldı okadar. Bende ilk defa duydum alttan müdahaleyi.
Papatyam85 NhLpRn evet ilk sezerryanımda odaya cıktıgımda karnıma bastırıp alttan bişeyler cıkarmışlar..bunda nasıl olur bilmiyorum 🙄