Ebrs Syhn16 ennn onemli onerim, oturup kalkmana cok dikkat et. Zaten ilk 1 hafta agrilarindan cekinip dikkat edersin ama sonrasinda amann zaten iyilestim diyip yayilma. Ben 1 ay sonrasında kambur ve yayilarak oturdum. Şimdi oturus bozukluğu yüzünden belim agriyor
Duruvesimgr NhLpRn canım hiç alttan müdahale olmadı. Sadece birkez karından bastırıldı okadar. Bende ilk defa duydum alttan müdahaleyi.
Demirleblebi Syhn16 herkes nescafe demiş ama naçizane tavsiyem onun yerine hastanenin kafesinde varsa ekspresso içmen yada kantin kafe imkanı olmayan bir hastaneyse yanına filtre kahve alman. Kahve içilmesinin nedeni kafein yüklemesi yaparak spinalden kaynaklı baş ağrısına engel olmak. Üçü bir arada yada o toz nescafe de elbet işe yarıyordur. Ama kafeini daha direk almak açısından sade ve taze hazırlanacak exspresso tarzı kahveler daha hızlı etki eder.
Papatyam85 NhLpRn evet ilk sezerryanımda odaya cıktıgımda karnıma bastırıp alttan bişeyler cıkarmışlar..bunda nasıl olur bilmiyorum 🙄
Eylul0212 Syhn16 benim doğum zaten normal olabilseydi 4 eyluldu ama oğluşum aşağı inmedi mecburi sezeryan olucam o da tesadüf doktorum pazartesi olsun dedi ben sonradan farkettim benim doğum günüm de pazartesi 😂😂😍😍😍
pembebeyaz Mecbur değilseniz normal yoldan bekleyin bebeğinizi sezeryan sonrası uyuşukluk geçtikten sonra tam bir kabus ben bebeğimi bile emziremedim
Nurtube Syhn16 bana da kemiklerin basık dedi. Zor olur ama yine de Doğum anında belli olur dedi. Bende şuan 39. Haftamdayum ama kararsızım normal denesem mi diye. Sancım suyum nişanım hiç birşeyim Yok 40. Haftada gelmezse doğumu başlatırız dedi. Sunu ile
_Selda esra1907 baş ağrısına iyi geliyor,kesinlikle katılıyorum.ben de çok içtim özellikle şekersiz olanından.baş ağrısı yaşamadım👌
Syhn16 Nurtube benimde öyle hiç bir belirtim yok Allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsinlerde hiç farketmez nasıl geldiklerinin