Eslina hep mide sorunları yaşadım bulantı kusma mide yanması derken bü de üstüne gebelik sekerim çıktı . Her şeye vefa ettim sadece protein Ağırlıklı beslendim . Şimdi de mideme baskı yapıyor bebekler yine yiyemiyorum 🤷🏻‍♀️
Aysnroztss 20 kilo 38deyim 2 haftadır sabit şuan sizin gözünüz korkacak yada nasıl o kadar oldu diyeceksiniz ama oluyor 💁🏻‍♀️ 6 kilo felan bebekle gitse 3 kilo ödem atsam uykusuzluk emzirme bi 5 kilo birazda gırtlağa sahip çıksam 😂😂 aslında tığ gibiyim
Bi de tam tersi oluyormuuuuş 🤮
15. haftadayım, hiç kilo almadım. Sanırım esas bu haftalardan sonra alışa geciliyor. Bakalım 😊
Aysnroztss 33+3 deyim 11 kilo aldım hele ki son düzlüklerde haftada yarım kilo alıcakmışım 🤷🏼‍♀️
Aysnroztss Bende 13 haftalık oldum daha hiç kilo almadım kusmam falanda yok sanırım bundan sonra alıcam. İlk hamileliğimde 7 kilo almıştım hepsi doğumda gitmişti ondada hiç kusmamıştım oğlumda 3500 doğmuştu☺️
Rekor bende sanırım 26 kilo aldım 37 haftada
bridetobe
Bulantinin tek avantajı bu ,fazla kilo almiyorsun
İnan fazlaca kilonuz olsaydı daha da zor olurdu şahsen ben kilodan zorlanıyorum en ideal kilo bence sizinki 😁
Sağlıkla kucağımıza alırız insAllah bebislerimizi 🙏😍
Bebisler iki tane olunca illa verilir kilolar diye avutuyorum şuan kendimi😁
Gizemabc bebek kilo almış. 25+2 de 872 gr 30 cm de şuan bende 26 cı haftadayım zaten. Bende çok endişelendim. Diğer iki gebeliklerim de 35 er kilo almış biri olarak ama bebek de bi gerilik yok hatta 1 hafta önden gidiyor diyor.
    33+0 10 kg 🐥63 oldum🙄
    Bende 28+1 im 12 kilo aldim 🤦🤦🤦
    Aysnroztss ben de 31 haftamdayim toplam 15 kilo aldım. 14 kiloyu ilk 28 haftada birden almıştım. Ödemim çok fazla 😨
    Aysnroztss 25+2 bende aynı 7 kilo almışım 😁 fazla mı aldım bilmiyorm 🙄
    26. Haftaya girdik bir buçuk kilo aldım 🙈ama minnoşumun kilosu iyi çok şükür🙏🏻