Son 38 kızlarrr Ekim Anneleri nasıl gidiyor bakalım 😊😎🤰
Ekim anneleri
esmaakts Son 47 🌸
En son kontrolde doktorumuz eylül sonuda gelse neden geldin diyemeyiz dedi ve panik sardı 😂🙄 Normalde 17 ekim demiştik doğum tarihi ama bilemedim.
Ayak ağrıları çoğaldı
Kusma başladı 2 dir normal dedi doktorum
Uykuda zorluk çekiyorum cidden 🤦🏻♀️
Birde normal düşünüyorum bir engelde yok şükürler olsun 🙏🏻 Umarım normal doğururum ☺️ Heyecan dorukta bekliyoruz 🤷🏼♀️
En son kontrolde doktorumuz eylül sonuda gelse neden geldin diyemeyiz dedi ve panik sardı 😂🙄 Normalde 17 ekim demiştik doğum tarihi ama bilemedim.
Ayak ağrıları çoğaldı
Kusma başladı 2 dir normal dedi doktorum
Uykuda zorluk çekiyorum cidden 🤦🏻♀️
Birde normal düşünüyorum bir engelde yok şükürler olsun 🙏🏻 Umarım normal doğururum ☺️ Heyecan dorukta bekliyoruz 🤷🏼♀️
Son 39 🙏 hersey iyice zorlasti uyku agrilar kasilmalar hayirlisiyla 37leri felan gorsek eylul sonu gelmesini cok istiyorum🤗
Benimde son 45 artık heyecan ve merak sardı. Normalde benim de 10 Ekim gibi ama nedense ben Eylül sonu gibi bekliyorum bakalım hayırlısı. Benim çöl fazla bi şikayetim yok sadece fazlaoturunca ayakta kalınca sırt ağrılarım oluyor
esmaakts bizimdee sonn 42 🐣 artik gelsinlerrr 🙏
Mr1517 ay keske banada oyle desee bence benim ufaklik da yerinde durmucak erkenden gelicek ama 38den sonra artik gelsin yani 40 lari beklemesinnnnn 😂