Son 39 🙏 hersey iyice zorlasti uyku agrilar kasilmalar hayirlisiyla 37leri felan gorsek eylul sonu gelmesini cok istiyorum🤗
Benimde son 45 artık heyecan ve merak sardı. Normalde benim de 10 Ekim gibi ama nedense ben Eylül sonu gibi bekliyorum bakalım hayırlısı. Benim çöl fazla bi şikayetim yok sadece fazlaoturunca ayakta kalınca sırt ağrılarım oluyor
    Keykey Valla bana öyle dedi biz şok olduk , korkmayın kötü birşey yok dedi şimdi elim ayağıma yapıştı mesela allahtan herşeyi hazır prensesin bir çantası kaldı ☺️
    13 ünde randevum var o zaman nst gireceğim 🙏🏻
      Ysmgns Valla girmedi demişti bakalım 13 ünde kontrol görücez inşallah 🙏🏻
        Mr1517 inşallah dogum haftalarına yakın girerler benimde 19 unda kontrolüm var
          gmzyzrl malesef sırt agrısı çok oluyo onun dışında benim de çok sorunum yok
          Mr1517 ay keske banada oyle desee bence benim ufaklik da yerinde durmucak erkenden gelicek ama 38den sonra artik gelsin yani 40 lari beklemesinnnnn 😂
            Gamze43 senin neden alacaklar canım sağlıkla gelsinler inşalalh 🙏🏻
            Gamze43 ay yanlış okumuşum seni de alacaklar diye anladım . Plesenta previa totalis bi de ikiz gebelik o yüzden olabildiği kadar zarar vermezken almak istiyorlar
              esmaakts son 42🌸🐥 uykuya dalmakta zorlanıyoruz artık vücut agırlastı catı agrısı var bıraz onun dısında cok sukur bı sıkayetım yok cok uzun yürüyüşler falan yapamıyorum.Doktor 13 Ekim dedi doğuma yani günü doluyor.Büyük ihtimal sezeryan olacagım.Saglıkla gelsınler hepsı🥰🙏🏻🌸
              esmaakts son 44😊😊💝 ama artık o kadar agırlastım kı ayaklarım agrıyo yataktan kalkmak istemıyırum ve oylekı sureklı bı mıde bulantısı kasılma hatta bu gece oyle kasılmalarım oldu kı yerımden kımıldayamadım yarım saat cektım onu kemdı kendıme bu agrılara dayanamıorum normal dogumı nasıl yapıcam dıorum 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ oy oy artık dogsaydı sevseydık
              Kullanicianne nst giricem 13 ünde inşallah herşey normal çıkarda sezaryana kalmam 😭🙏🏻 Aman sağlıkla gelsinler cidden çok heyecanlıyım ilk bebeğim 🙏🏻❤️
              Son 57 gün😍 ayak ağrıları nefes zorluğu var