• Doğum
  • Doğum ile ilgili sorularım var ? DOĞUM YAPANLAR 😞lütfen bakın

Gulchirai inşallah canım ama bende işe yaradı çünki artık doğmasını çok istiyodum çok şükür sağlıkla doğdu kızım senin ki de sağlıkla gelir inşallah
🤲🏻
    Ceylin96 evet ama antibyotık kullandım 4 tane üstelik ağızdan alınan fs fs kullandım beyaz böyle sıkıntıya sokmadı en ıyı doktorlara gittim bu nedenle yemekten sonra kullandım 🥺 şu an yok ama doğum anında ne olur bılmıyorum sizim de mi astım var ?
      Gulchirai bende de astım var FIsfıs kullanıyorum canm birde şey sorucam her gün kullanıyorsun dimi benim hergün düzenli
        Ceylin96 önceden hergündü buaralar havalar daha sıcak olunca gerek duydugum zmn cnm kaşıntı kızarıklk mefes kesılyorsa kullanyorm hamıle kamladan once her gundu
        Esilaninannesi0904 artık doğsun istiyodum insan gerçekten bi an önce kavuşmak istiyo 🥰 o yüzden araştırdım baya bi en uygunu çay dı diğerleri çok işe yaramıyordu. Bi bardak içtim ama büyük bi bardak ve biraz çömelme ve kalkma hareketi yaptım sonra uyuya kalmışım sancıyla uyandım ve hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam varmış yatışım yapıldı hemen 🤗
          Cnnbhdr bende artık dogsun istiyorum bende bi araştırayım bakayım canım hadi inş rabbim hayırlı ile gelsin