Doğum ile ilgili sorularım var ? DOĞUM YAPANLAR 😞lütfen bakın
Cnnbhdr çok sagoln bu gun ben de denim 💓
Reina perıne masajı kendım yapaz mıyım acaba 🥺
Gulchirai arkadaşım korunmasız ilişkiye girmiş o gece sancilanmis
haklisinesracim ayıp olsada soylim ilişki yürüyüş merdiven hepsını deniyorum açılma yok bşi yok bebek kılosu 4 de yaklaştı hem benm astım var o nedenle bu çay ve otları da denım dedım 🥺
Ananasta çok etkili. Birde bu forumda yazmışlardı 13 hurmayı sabahtan suya koyun akşama doğru hepsini ara ara tüketin ve suyunu için. Faydasını gördük diyorlardı
bsratoprak hurmaları yiyorum ama suda bekletıp suyunuda içim o zmn çok sagoln ☺️
Cnnbhdr amin çok teşekkürler ☺️
Ceylin96 evet ama antibyotık kullandım 4 tane üstelik ağızdan alınan fs fs kullandım beyaz böyle sıkıntıya sokmadı en ıyı doktorlara gittim bu nedenle yemekten sonra kullandım 🥺 şu an yok ama doğum anında ne olur bılmıyorum sizim de mi astım var ?
Cnnbhdr bi zararı yok mu acaba canım iyice araştırdınız mı canım
Ceylin96 önceden hergündü buaralar havalar daha sıcak olunca gerek duydugum zmn cnm kaşıntı kızarıklk mefes kesılyorsa kullanyorm hamıle kamladan once her gundu
Ceylin96 çok grçmş olsn
Esilaninannesi0904 artık doğsun istiyodum insan gerçekten bi an önce kavuşmak istiyo 🥰 o yüzden araştırdım baya bi en uygunu çay dı diğerleri çok işe yaramıyordu. Bi bardak içtim ama büyük bi bardak ve biraz çömelme ve kalkma hareketi yaptım sonra uyuya kalmışım sancıyla uyandım ve hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam varmış yatışım yapıldı hemen 🤗
Cnnbhdr bende artık dogsun istiyorum bende bi araştırayım bakayım canım hadi inş rabbim hayırlı ile gelsin