Evet öncelikle gerçekten başlıktada belirttiğim gibi Serram güzel kızım, babası kılıklım o kadar çok sabrettim ki onun için her türlü sıkıntımda hep şükredip bekledim. Çok şükür kollarımın arasında, kokusu burnumda 💕
29. Haftada araç içi trafik kazası geçirdik çok şükür herhangi bir darbe almadım Serra kuşumda çok iyiydi ama burnum kanadığı için endişelenip hastaneye gitmiştim. Stres kaynaklı sancılarım çıktı açıklığımda vardı 1 cm kadar daha sonra bigün hastanede gözetim altında kalıp eve geldim. O günden sonra ara ara sancılarım ve kasılmalarım oluyodu ama çok önemsemiyodum bütün kontrollerim iyi çıkıyodu 31. Haftada tekrar bir sancıyla alttan bakıldı açıklık 2 cm olmuştu yine ilaç vs kullanmadım ve yatmadım da aksine hep çok aktiftim. Sonraki haftalarım sıkıntısız geçti elhamdulillah 37. Haftada tekrar sancım oldu gelir diye bekledim bir hafta boyunca iki dakikada bir giren sancılara rağmen gelmedi çiçek kızım doktorum haftaya tekrar gel dedi tamam dedim 29 ağustos perşembe yani düne randevu aldım gayet güzel kahvaltımı yaptım güle oynaya hastaneye geldim nstye girdim aksilik birden kendini gösterdi kalp atışlarımız düşmüştü tekrar nstye bağlandım sancılar + kalp atışı yavaşlaması devam ediyodu doktorum hemen doğumhaneye yolladı her türlü sonuca kendini hazırla bebeğin kalp atışı düşerse takip boyunca acil sezaryena alınabilirsin dedi. Odadan çıkar çıkmaz ablamı aradım anlattım ağlamaya başladım istemsiz şok olmuştum ama bişey olmaz eve giderim diye düşünerek doğumhaneye girdim annemlerle eşim geldikten sonra. Yine güle oynaya doğumhanede yanımda yatan hamileyle konuştum muhabbet ettim nstye bağlı şekilde sancılarım sürekli kendini belli ediyodu zaten birden kalp atışları yavaşladı sesin yavaşlamasından anladım sonra peş peşe devam etti nstde sürekli alarm verip durdu 3 doktor 2 ebe hemen geldi peşinde hemşirelerle acil sezaryena alıyoruz seni sondan takılıcak dediler neye uğradığımı şaşırdım iki dakika içinde üstümü giydirdiler sondamı taktılar ufak bi yanma hissettim sadece hemen geçti. Sonra sedyeye yattım ameliyathaneye götürdüler genel mi yoksa belden aşağısı mı uyuşucak dedim belden aşağını uyuşturucaz dediler hazırlıkları yaptılar sonra oturur pozisyonda belime alkol sürdüler anlata anlata benim rahatlamamı sağladılar o konuda aşırı iyilerdi daha sonra iğneyi yapıcam kıpırdama hiç acımayacak dediler dedikleri gibi oldu damar yolum açılırken daha çok acımıştı. 2 dakika sonra ayaklarım uyuştu sıcaklık hissettim yatırdılar kollarımla bacaklarım bağlandı örtüler örtüldü neşteri değdirmelerini hissettim ama acı sıfırdı zaten 5 dakikanın içinde ben daha ne olduğunu anlamadan Serra kuşumun ağlamasını duydum şok olmuştum hiçbir şey diyemedim herkes çok güzel diyodu sadece etrafa bakıyodum. O gerginlikle ve tedirginlikle tansiyonum düştü midem bulanıyo dedim iğne yaptılar ama bulantım geçmedi kusabilirsin dediler hemen çıkardım her şeyi istemsiz ama aşırı rahatladım o andan sonra miskinlik çöktü üstüme bak kızın burda dediler kafamı çevirdiğim anda ay ne kadar çok saçı var yüzünü göremedim dedim sadece hemen gösterdiler sonra götürdüler yanımdan çünkü solunum sıkıntısı vardı. Ameliyatım bitti odaya alındım benden 2 saat sonra kızımı getirdiler çok şükür hemen tuttu emdi de ama vücudu susuz kalmış mama takviyesi şart dediler şimdi böyle devam ediyoruz.
Bu arada Serra kuşum 29.08.19 / 19:23 de 2 kilo 650 gram 47 cm doğdu. İnşallah yarın taburcu olucaz allah herkesin yardımcısı olsun, isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
    masallah size
    Allah hayırlı ömürler versin yavrunuza
    yuvanıza huzur bereket getirsin inşallah🎈
    Serrameri Maşallah allah size bağışlasın yavrunuzu insallah sağlıklı bi şekilde büyütmeyide nasip etsin rabbim bizimde. 11 gün kaldı sezeryan olacak bana dua edin 40lısınız sonucta cok korkuyorum
      Serrameri Baya stresli olmuş canım ya okurken yüreğim ağzıma geldi resmen ama sonu çok güzel hayırlı olsun Rabbim güzel güzel musmutlu sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin 💕
      Serrameri maşallah minik prensese sen de bir an önce toparlanıp iyileşirsin inşallah. Tam olarak kaç haftalık doğdu ben de 36+3 üm sancılarım oluyor dogsa kaç kg kaç cm olur hep bunu düşünüyorum iyi doğmuş maşallah serracık ☺️
      @Hapyymomm allah kurtarsın inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Korkma diyemiycem insan korkuyo ama inan hepsi geçiyo sakin kalmaya çalış zaten toplasan yarım saatte doğum olmuş odaya çıkartılıyo oluyosun. Biraz canın kum torbası koyduklarında yanıyo oda kum torbası rahatsız ediyo ağırlıktan zaten kıpırdayamıyosun onada 4 saat dayanıcaksın sonra alıyolar gerisi büyük mutluluk aşırı rahatlıyosun. İlk yürüyüşte de yapabilirim kalkabilirim diye sürekli kendine söyle hep karşıya bak yere bakma inşallah sorunsuz atlatıcaksın.
      @Selambengeldim sonunda ne olcak bilmeden bi yola girince insan korkuyo ister istemez ama çok şükür çok iyi kızım hiçbir şeyin önemi yok artık 😍 amin darısı sizin başınıza inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin allahım 🙏
      Serrameri kuzuummmm doğurdun mu kizzzz 😘😘😘 rabbim anali babalı buyutsun sana bağışlasın yavrunu 💋💋💋 maşallah size
      Serrameri tanışmıyoruz ama merak ediyordum sizi forumda göremeyince. Meğer yavrunuza kavuşmuşsunuz. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hep iyi insanlarla karşılaştırsın yavrunuzu 🐞🐞🐞
      Kuzum hayırlı olsun inşallah 🙏 darısı başıma benim sancidan başka doğuma dair bi belirti yok 😟😟😟
      Serrameri yaaa mervemm çok sevindim sağlikla kucagina aldin demekki😘❤ hayirli olsun kuzum darisi sarekuşun başina😉😀❤
      @Mutire valla doğurdum 💪 amin allah razı olsun dua ette kilo alsın hastaneden çıkalım
        @Duruvesimgr teşekkür ederim canım son 3 gündür pek girmiyodum hatta 1 haftadır buralarda çok yoktum. Dua edin teyzeleri kilo alalım da hastaneden çıkalım tek derdim o şuan allah hepimizin çocuklarını sağlıklı bir şekilde kucağımızaa almayı nasip etsin
          Serrameri rabbim şifa versin inşallah bir an evvel kavusursun Serra kuşumuza 😍😍♥️♥️😘😘😘güçlüdür annesi o seni uzzmeezzz
          @feyzaa34 valla aldım şükür küçük doğdu feyza ya kilo alması durmuş zaten şimdide hem emiyo hemde mamaya devam. Allah sanada nasip etsin bu duyguyu başkasınınmış gibi hissediyorum ama baktıkçada bi garip oluyorum 😍
            Serrameri canim hayırlı uğurlu olsunnn çok sevindim sonunda geldi minikkk serramizz sağlıkla sıhhatle evinize donmeniz dileği ile... darısı basımıza insAllah bol dua et bize de 🙏🙏🙏
            Hapyymomm bende 1 hafta önce acil sezeryanla 32. Haftada erken doğum yaptım.İnsan korkuyor gerçekten benim korkum kendim için değil bebeklerim içindi ama gerçekten korktuğum gibi değildi.Hiçbir şey hissetmiyorsun zaten sakinleştirici veriyorlar biraz benim canım sıkılmıştı 🤦🏻‍♀️ Düşünmemeye çalış akışına bırak kendine zehir etme elinden geldiğince sakin ol dua et.Allah yardımcın olsun inşallah 💕
              Serrameri amin canm zaten seni doğumunu duydum ya bize de az kaldı hayorlısyla 🙏🌺
              Serrameri eşinde sezeryana girebildi mi ? Sağlıkla buyut kızını gözunaydın okurken bile bnde korktum darısı bize 🙏🙏🐣🐣civcivimiz hoşgelmiş 🍼🍼
              Serrameri masallah canim Rabbim sağlık versin kızına sanada cok geçmiş olsun darısı başımıza 🥰
              Elif2302 İnsallah canım dedigin gibi olur tesekkür ederim aslında kızım da sezeryanla oldu ama ilk sezeryanımda ben kesiklerimi hissettim inanılmaz derecede cok acı cektim bagıra bagıra bitti dogumum o yuzden bu korkum
                Serrameri 28/08/2019 bende kalp atışı düşüşü sebebiyle acil sezeryan oldum ☺️ Allah bağışlasın anlattığın herşeyi bende yaşadım kusmam olmadı sadece mideme dehşet bir ağrı girdi sonra göğüs kafesime kadar geldi iğne vurdular rahatladım yukarı çıktığımda kızım odada beni bekliyodu
                Hapyymomm çok kötü bir tecrübe olmuş sizin için bu sefer öylr olmayacaktır doktorunuzla tekrar konuşun bence