Serrameri amin canm zaten seni doğumunu duydum ya bize de az kaldı hayorlısyla 🙏🌺
Serrameri eşinde sezeryana girebildi mi ? Sağlıkla buyut kızını gözunaydın okurken bile bnde korktum darısı bize 🙏🙏🐣🐣civcivimiz hoşgelmiş 🍼🍼
Serrameri masallah canim Rabbim sağlık versin kızına sanada cok geçmiş olsun darısı başımıza 🥰
Elif2302 İnsallah canım dedigin gibi olur tesekkür ederim aslında kızım da sezeryanla oldu ama ilk sezeryanımda ben kesiklerimi hissettim inanılmaz derecede cok acı cektim bagıra bagıra bitti dogumum o yuzden bu korkum
    Serrameri 28/08/2019 bende kalp atışı düşüşü sebebiyle acil sezeryan oldum ☺️ Allah bağışlasın anlattığın herşeyi bende yaşadım kusmam olmadı sadece mideme dehşet bir ağrı girdi sonra göğüs kafesime kadar geldi iğne vurdular rahatladım yukarı çıktığımda kızım odada beni bekliyodu
    Hapyymomm çok kötü bir tecrübe olmuş sizin için bu sefer öylr olmayacaktır doktorunuzla tekrar konuşun bence
      Serrameri rabbim analı babalı büyütsün ne güzel anlatmissin Serra kuşunu ailce mutluluklar 😊 rabbim bı gün doğum hikayemi anlatmama banada nasip etsin insallh 🙏😘
      Deletedmom0065 evet spinal sezeryan da uyuşmasını mı beklemediler artık neydi bilmiyorum cok zor gecti rabbim kimseye göstermesin
      Serrameri allah analı babalı büyütsün insallah bizde 35+3 üz daha yeni 2 kilo olmuşuz endişelerim kuveze girmesinden solunum sıkıntısı hariç kuvezde kalmasına gerek kalmadı degilmi birde bakımı zor mu nelere dikkat ediyorsunuz en çok
      @Askkokuluyavrum allah razı olsun canım 💕 doğum anında herkese dua ettim doğum yapıcaklara, isteyenlere, isteyipte olmayanlara allah nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın. Hayırlı doğumlarınız olsun inşallah 🙏
        @Nur___ hayırlı doğumların olur inşallah ağrısız sızısız bir avazda kurtarsın allah 🙏
          @Elina hayır canım eşim girmedi devlet olduğu için doğumhaneye bile tek başıma girdim tek başıma çıktım odaya ama şuan bile yanımda şükür doğum anında olmaması bi açıdan iyi oldu panikledi çünkü baya ameliyatta olsaydı ne yapardı bilmiyorum ☺️ Hoşbulduk teyzeleri 💕
            @Elfss ağrı sızı değilde o mide bulantısı baş dönmesi aniden gelen kötü yaptı ama aslında iyi oldu anestezinin etkisini hiç hissetmedim daha sonradan. Allah bağışlasın 🙏💕