sinemsinem1 Canım gözün aydın 3 ekimde arkadasım da orda dikişsiz doğum yaptı doktoru ömer yalınkayaydi nasıl hastaneden memnun muydun ben ömer beyi beğeniyordum ama hastaneyi beğenemedm
Doktor seçimi kararsızlığı(Diyarbakır)
bebik1 alakasi yok ben 17 haftaya girdim ve tami tamina 3 doktor değiştim 4m doktorum cok iyo cok memnunum ve bayagida tutuo gosterio ilgili yani baglar hastanedesnde selami hoca ayni hastanede başka doktora gitmiştim inanın 3 dk icerde kalip ciktim kalbini bile dinlettrmemisti ama selami hoca hemen dinletti
29 ekimde ani suyumun patlamasiyla sabah 6:30 da ters gelen bebisimi sezeryanla dogurdum Genesis Mahmut Erdemoglunun yanında 😍 Herkese hayırlı doğumlar diliyorum
yigitmom_ ayy canım doğurdun mu yaa harikaa🙏💙 nasılsın peki senin durumun bebişin durumu. Insallah 2 nizde iyisinizdir.
Kuzucugunannesi Selami hocadan önce hangi doktora gittin acba ben suat hocaya gidiyorum da merak ettim🤗
Lsbebisim açıkçası ben doğumhanenin steril olup olmaması ebelerin yaklaşımıyla ilgileniyorum dikişlerim olmadığı için zaten doğumdan 6 saat sonra taburcu oldum ki bana kalırsa dikişsiz doğurmak çok büyük veli nimet ağrıların olmadığı için bebekle rahatlıkla ilgilenebiliyorsun şayet imkanın varsa doktorda dikişsiz doğurma şansın olduğunu söylüyorsa git Ömer Bey'in yanına
Lsbebisim ki ilk doğumu genesiste yapan biri olarak dünya doğumdan çok çok memnunum hiç değilse ebeler ilgili ve güler yüzlü genesiste zerre ilgi alaka görmedim üzerine çocuk gibi azarlandım ki erken doğum yapıyordum kızım 23 haftalıktı ve 500 gramdı şimdi ne olacak diye sormam kabahat gibi görüldü
Havva1212 cok şükür simdilik iyiyiz sezeryan dikislerim cok zorluyor ama gececek elbet😊
Efulimm2608 suat gittim kalbini dinletmedi ahmaklar dinler dedi 3 dk ya kaldm ya kalmadim icerde yani 😊 bu kişiden kisiye degsr sen memnun isen devam et cnm
sinemsinem1 Anladım canım öğrenmiş oldum en azından tesekkur ederim.😍😘
Merhaba arkadaşlar mesajların hepsini okuyamadım Genesiste Fatma hocaya giden yok mu denk gelmedim sanki. Bende 27. Haftanın içindeyim ilk doğumda dikişlerim vardı. Bu doğumu nasip olursa dikişsiz yapmak istiyorum. 🙏🙏
Arkadaşlar ben de dünya doğumda çelebi hocadan bahsetmek istiyorum. Kendisi çok ilgili ve başarılı bir doktor . Yengem 3 çocuğunda da yanına gitti. İlk bebek rahim açılmasına rağmen bebek inmeyince sezaryen oldu diğer ikisi normal doğum ile dünyaya geldi. Sağolsun çelebi hoca birebir ilgilendi ve biz çok memnun kaldık allah ondan bin kere razı olsun ve yengemin ilk sezaryen olmasına rağmen diğer ikisini normal doğum oldu ve hocamız doğum esnasında doğumhaneye çıkıp ilgilendi sürekli ebelerle iletişim halindeydi . Doğum esnasında yanında yer aldı yengemin .
Kuzucugunannesi Bana da dinletmedi bebeğe zararı var dedi daha küçük büyüsün biraz sonra dedi😄6.ayimda dinletti cinsiyetide 4 te söylemişti 34.haftadym şimdilik bi sıkıntımız yok gidiyorm hâlâ yanına bakalım bide ilk doğumum olack biraz korkum var🙈Doğum sırasında da iyi,merhametli insanlarla karsilaştrsn Rabbim🤲🏻♥️Devletteki kadın Doğum hastanesinde ki ebeleri duyunca hep dua edyrm karşıma merhametli insanlar çıksın die😓
Lsbebisim Rabbim bi avazda kurtarsın şimdiden
sinemsinem1 Sağ ol canım benım
-deniz- ssk indirimi ile mi cnm yoksa memur indirimi var mıydı. Birde sey sorucam nasıl kalabalık.mi