LINDAMAY Ben rus okulunu bıtırdım lisedeyken Ok.ru kullanırdık sadece Film izlemek için kullanırdık oyle bır özelliği var film izleyeblyorsun ama aynı zamanda arkadaşlık sitesıde oluyordu ben herşeyımı gızlı gıryordum ki erkekler rhtsz etmesın dıye Herneyse bu Social media olayı aileleri yıkıyor farkındalık lazım maalesef turk erkeklerının 100 de 40 ı orayı kullandığını duydum çok uzuluyorum bu duruma ailesı olanlarda tek o sıte değil İnstagram facebook ve dıger aplıcatıonlar bızım hayatımıza yön verdıler 😔 siz bu duruşunuz ile diğer kadınlara örnek okdunuz bütün ömür o guvensızlık ıle yaşasaydınız kanser olurdunuz sizi çok iyi anlıyorum . bnm iki ablamda aynı sızın gbı 35 36 yaşında evlenıp sırf çocuk olsun yalnzlk kötu defıler şuan maalesef ayrıldıkar ortada çocukları var ama pişman değiller aynı kaderı yaşıyorsunuz onlarla üzülmeyın demekki bu da hayatın sınavı ki siz güçlüsünüz ki size zorluklar çıkmş demek üstesnden gelebılırmişsiniz . Umarım bundan sonra sızı sevıp sayan anlayan olgun koca yürekli adam gibi adam karşınıza çıkacağından kesın emınım çünkü bir daha ki sefer çayı üfleyerek içerisiniz
Sizin adınıza üzülmedim aksıne herşeyın önünü vaktınde öğrenmiş oldunuz . Bır yandan da üzüldüğüm nokta doğuma az kala bunları yaşamanız bu yaşantılarınız butun ömür yüregınızde iz olarak kalacağına üzüldüm . Ama BU DA GEÇER diyoruz
🌱💐:”) herşey gönlünüzce olsun güçlü anne 💪🏻