O postu hatirliyorum evet whatsapp olmadigina emindim ama ok.ruymus meger bende video izliyorum o siteden biliyorum. Denecek bisey yok allah yardimciniz olsun sabir versin. Bu sey daha beter biliyorum bi anda kaybediyosun sevdigini trafik kazasi gibi. Ama adalet buyuk burdada ceker oteki dunyadada. Kimsenin yanina kalmaz. Sizde ailenizdeki kotu karmayi ustunuzden atmak icin calismalar yapin hayirlar yapin kuslari besleyin dua edin ben ve zurriyetimin uzerindeki kotu kaderin karmanin ugursuzlugun sanssizligin alinan ahlarin beddualarin etkilerinin silinmesini istiyorum diyin 40 gun kuslara yem verin. İnsallah duzelir mutlu olursunuz bundan sonra. Hayat devam ediyo sizde etmek zorundasiniz
Yeni başlayan bir hayat ve biten bir evlilik
Yazdıklarınızın hepsinden olgunluk akıyor. Hayran kaldım size. Allah kızınızla mutlu sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah. Ağlaya ağlaya okudum.
LINDAMAY
karşınıza sizi gerçekten sevecek bir eş çıkar umarım
yaşınız geç değil, kesinlikle "kendini aldatan " adama muhtaç değilsiniz.
eğer affetmek isterseniz o da hakkınızdır, onu da iyice değerlendirin, çocuğunuzun annesi sonuçta. ama affedemeyecekseniz de önünüze bakın. hayat her şeye rağmen çok güzel. kendinizi affedemediginiz halde o adama mahkum etmeyin.
sevgiyle kalın
karşınıza sizi gerçekten sevecek bir eş çıkar umarım
yaşınız geç değil, kesinlikle "kendini aldatan " adama muhtaç değilsiniz.
eğer affetmek isterseniz o da hakkınızdır, onu da iyice değerlendirin, çocuğunuzun annesi sonuçta. ama affedemeyecekseniz de önünüze bakın. hayat her şeye rağmen çok güzel. kendinizi affedemediginiz halde o adama mahkum etmeyin.
sevgiyle kalın
LINDAMAY Genç belki çocuk yaşta aileni kaybetmişsin hayat bizim gibi kadınları en baştan zorluyor ki çelikten bir iradeye kavuşalım diye işte sen o çelik iradeli dik başlı kadınlardansın bir kadın olarak seninle gurur duydum. Biz istemediğimiz hiç bir şeyi yaşamaya mecbur değiliz bunu yaşatanlarda bedelini öder mutlaka. Hep güçlü ol tabiiki düştüğün zamanlar olucak ama artık yalnız değilsin Nez Lina senin en güçlü dostun sırdaşın ailen artık. Çok güzel ve mutlu bir hayat geçirmen en büyük temennim. Biz kadınlar bir erkeğe asla muhtaç değiliz ve olmayacaz da Allahın izni ile. Kız çocuğu Allahın rahmetidir o rahmetle birlikte çok güzel bir hayatın olacak eminim. Ne zaman için sıkılırsa biz hayatında belki hiç göremeyeceğin insanlar burada olacağız hepimizde bir yer ettin buna emin olabilirsin. Bebeğin ve sen Allaha emanetsin arkadaşım.
Yazdiginiz ilk posttan hatirliyorum ben de sizi. O zamandan beri ne yaptiginizi merak etmistim. Ve suanda da o zaman da sizde hissettigim, olaylari son derece olgunlukla karsilamanizdi. Kendinizle gurur duyun ve inanin. Bir sure zor gececektir eminim fakat sonrasi su gibi olacak. Size onerim gunluk 10 ar dakikalik meditasyon yapmaniz, sizin ruhunuz doymasina ihtiyac var, bebeginizin de karninin 😊🙏🏼 bundan once tek bir hayat suruyormussunuz, artik 2 kisisiniz bu size guc versin. Kendinize iyi bakinn 💎
Hatirliyorum bende bu hikayeyi Allah yardimcin olsun güçlü bir kadınsın. Ama simdiki telefonlarin fotograf yedekleme özelikleri var ya her şeyi yedekliyor mail adresi yazinca hepsini yeni telefonda olsa geri getiriyor. Bu fotograf yillar oncesine ait oyle bir sey olabilir. 🙏
LINDAMAY okudum okudum okudum....çok zorrr biraz hikayede kendimi buldum ihanet hariç bende 3-4 gün öncesine kadar evi terk etmeye kalktım maddi imkansızlıklar en çok canımı yakan eşimin nankörlüğü içimi çok acıtır ailesinden çok huzursuzluk çektim kendi ailem ise sahip çıkmadı bu daha acı bende 30 haftaya girmek üzereyim düşünün gidecek yerim yok ama ben valizi bile hazırlamıştım eşim koştura koştura gelip dizlerime çöküp ağlayarak benim senden başka kimsem yok çocuklarımdan kendinden mahrum bırakma diyordu ve tamam dedim kalacağım ama sende kendine çekidüzen vereceksin sizin hikayeye ise eskiden olmuş kundakta bebek ile nereye gidersin ailen yokmuş çalışsan bebeğin çok küçük maddi olarak her ay en kötü 500 tl emzirsen bile mama alsan o daha maliyetli ev kirası bir sürü maliyet mahkum ol affet de demiyorum ama bebeğin az büyüyüp kreş durumu olsa devlette yardım ediyor yoluna devam edersin yalnız olsan kesinlikle bir erkeğe mahkum olma derim ne kadar nafaka da verse bebeğinin sana ihtiyacı var maddiyatı çözsek bile ne diyeyim Allahım yardımcın olsun
LINDAMAY rabbim yardımcın olsun kızın ve sana en güzel hayatı yaşamnı diliyorum . Herşey gönlüne göre olur inş tek yanlz anne sen degilsn lohusa dönemi daha çeklmz ve duygusal oluyor geçecgni düşünerek sabırlı ol bi kadın isterse herşeyi başarr seni tebrk ediyorm ki bu zor kararı vero kendi gururnu ezmemşsn o duygu seni yer bitirirdi ztn herşey gönlüne göre olr inşallah en güzel dua bu😌😌
Seni okurken kendimi gördüm. Allah nasip ederse 3 aya bende böyle bir hikaye yazacağım buraya.
Sen hayatında verebileceğin en zor kararı büyük kolaylıkla vermişsin,bu senin ne kadar karakterli bir kadın olduğunu gösteriyor. Bahanelerin arkasına sığınmadın annem babam yok nereye giderim demedin, kadere iman ile yoluna baktın. Tebrik ederim arkadaşım. Bebeginle sana çok mutlu bir ömür diliyorum.
Sen hayatında verebileceğin en zor kararı büyük kolaylıkla vermişsin,bu senin ne kadar karakterli bir kadın olduğunu gösteriyor. Bahanelerin arkasına sığınmadın annem babam yok nereye giderim demedin, kadere iman ile yoluna baktın. Tebrik ederim arkadaşım. Bebeginle sana çok mutlu bir ömür diliyorum.
LINDAMAY Allah yardımcın olsun zaten güçlü bir kadınmışsın kızın da gücüne güç olsun inş sağlıkla büyüt 🙏
LINDAMAY senin gibi güzel kadınlar da aldatılınca hiç şüphelenmediğim eşimden bile şüphelenmeye başlıyorum. Zaten aldatılmalarsın %90 nı hamile iken oluyor erkekler çok acımasız. Biz onlara baba olma şerefini tattırırken onalr başka kadınlarla şerefsizlikler yaşıyor. Çok haklısın en çok da sen her türlü fedakarlığı yapmş olmana rağmen onun uçkuruna sahip çıkamayışı üzmüş. Boşa gitsin de demicem boşanma da demicem bu hayatı yaşayacak olan sensin umarım bebeğin ve kendin için en doğru kararı verirsin
LINDAMAY ihaneti affetmeyen birini gördüğümde sevinir oldum çünkü kadınların artık kendisine saygısı kalmadı olması gerekeni yaptınız ama ben yine de tebrik ediyorum. Bebeğiniz çok şanslı anne tam bir anne güçlü kendini bilen ve akıllı 👌👏