Sevdalinkaa ben ilacı kullandım cinsiyetimiz erkek hemde baya bir uzun kullandım gorumceniz alemmis😂🙈
Sevdalinkaa bu nasıl bir soru ya mantıklı yanı var mı ki sordun ? Gerçekten sözün bittiği yer.
Sevdalinkaa Ya yapmayın Allah aşkına böyle yazılar görünce inanamıyorum 😄😄Ben kullandım 7 yıl önce ve şuan erkek bebeğime hamileyim😃Cinsiyeti erkek belirler kadının bunda bir faktörü yoktur
Şimdi konu ayrı saçma kız bebek olcak diye üzülmenizi anlamadm 😒
Sevdalinkaa kız evladının olacağı söylenince moralin neden bozuluyor ki? Benim annem erkek istemiş. Erkek kardeşimin gram hayrı yok anneme babama. Ben daha yakınım hatta beni hep daha üstte tutarlar . Kardeşim anneme babama karşı gelir . Ben asla kırmam onları. Kısaca Hayırlı evlat istemeyi ne zaman öğreneceksiniz. Ne zaman bırakacaksınız bu cahil düşüncelerinizi
Sevdalinkaa ben ve eşimde kullandık aynı ilacı hatta eşim bir yıla yakın kullandı düşük doz olduğu için benimde 8 ay sürmüştü tedawim. bebeğimiz erkek çok saçma bir yaklaşım bence itibar etmeyin 😅
Sevdalinkaa ne sacma bi post bu böyle buram buram cahillik kokuyor cocugun oldu da kizi erkegi kaldi tovbe yarabbim ya dua et saglikli olsun cinsiyet oyle ilacin belirledigi bi sey degil
Sevdalinkaa hayir anlamadigim nokta kiz bebegin olsa nolur. Millet bebek hasretiyle oluyo sen kiz mi olur erkek mi olur onun pesine dusmussun
Sevdalinkaa görüncene syle allhtan başkası blmez de ayrıca kız dahi de olsa Allah tan hayrlısını iste ne olmş kızsa? Erkk çockları olnlatıda göryruz
Arkadaşlar sakin olun kadın belki cinsiyetçilik yapmak için sormadı. Ben Bi evin bi kızıyım 3 abim var hep kız kardeşim olsun istedim ama olmadı tek kız olarak kaldım hep sonra tabi annemin yaşı geçti ondan sonra da hep kızım olsun istedim. Bana da biri çıkıp sen şu ilacı kullandın kızın olmaz senin deseydi moralim bozulurdu şahsen 🤭 bazıları da erkek bebekleri daha sevimli bulur. Tabii ki önce sağlık ama eşimin işyerinden bir bayan arkadaşı ben kızıma hamileyken ne zaman darısı başına desem amin inşaallah ama erkek olanından derdi dua et oğlum olsun derdi çünkü sadece kız kardeşleri var annesinin erkek bebekleri hep düşük olmuş bende hayırlısı derdim Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin. Şimdi kızı var 🥰 Rabbim tabii ki de hayırlı evlatlar versin hepimize ama herkesin Bi hevesi var işte suçlamamak lazım