Sevdalinkaa ALLAH görümcenizi hidayet etsin ona diyin ki gidip biraz araştırsın bu konuları yada onu bi doktora götürün bilgilensin..öyle birşey olsaydı kız çocuk isteyenlerde o ilacı alırdı
Asdaddad
Sevdalinkaa yalan söylüyor görümcen canım ben kullandım 1 yıl önce Allah nasip ederse oğlum olacak bu işler nasip kısmet Allah bilir o nerden biliyor ne saçma🌹
O ılac ne bılmem hiç duymadım da kullanmadım da tek üzüldüğüm nokta ya kız olursa deyıp üzülmeniz kız bebege kız evlada kurban olun siz en hayırlı evlat kız evlattır keşke bütün cocuklarım kız olsa ben 5 ay önce bir düşük yasadım su an Allah nasıp ederse 9 haftalık hamıleyım benım ödüm kopuyor ya yıne kaybedersem dıye aklımdan bır an cınsıyet ne olur dıye gecmıyor siz Allahın size verdıgı evlada kız olursa dıye üzülüyorsunuz farkında mısınız bilmiyorum ama evlat evlat dıye yanan onca insana bu düşüncenızle haksızlık ediyorsunuz
Sevdalinkaa gorumceniz erdimi aceba sscmalik belliki moral bozmak icin yapiyor bide cinsiyeti erkek briller boyle seyler kafanizi takmayin cahil insanlaar inandikca cok kafaniz agrir 😂😂😂😂😂
Sevdalinkaa insanlar gerizekalı sizde onlara çanak tutuyorsunuz ne diyim. Ben kullandım ve oğlum oluyor bunu açıklamam bile cahilliğe ortak olduğum anlamına geliyor ama ne diyim
Sevdalinkaa Yaa siz şaka mısınız gerçekten?Kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun yaa.Ayrıca bunu ilaca bağdaştırmak ne bileyim gerçekten neyin kafası bu
Sevdalinkaa ayyy ne insanlar var ya, üzülme sakın olur mu öyle şey hiç... bende ablamda bir seneye yakın kullandık o ilacı onun oğlu var benimde eylülde oğlum olacak inşallah😊 takılma öyle saçma şeylere
Sevdalinkaa ay canım ben kullandm erkek bebege hamıleym hatta ılacı kullandm nısanlydm 1-2ay sınra hamıle kaldım
Sevdalinkaa ben ilacı kullandım cinsiyetimiz erkek hemde baya bir uzun kullandım gorumceniz alemmis😂🙈
Sevdalinkaa görümceniz ilacı nereye soktuğunuzu sanıyor acaba 🤔
Sevdalinkaa bu nasıl bir soru ya mantıklı yanı var mı ki sordun ? Gerçekten sözün bittiği yer.
Sevdalinkaa Ya yapmayın Allah aşkına böyle yazılar görünce inanamıyorum 😄😄Ben kullandım 7 yıl önce ve şuan erkek bebeğime hamileyim😃Cinsiyeti erkek belirler kadının bunda bir faktörü yoktur
Şimdi konu ayrı saçma kız bebek olcak diye üzülmenizi anlamadm 😒
- Düzenlendi
Sevdalinkaa şuan o kadar çok sinirlendim ki. Öyle birşey yok hadi var diyelim. Kız çocuğu öcü mü? Senin cinsiyetin erkek mi? CAAAAHİLSİNİZ
Sevdalinkaa kız evladının olacağı söylenince moralin neden bozuluyor ki? Benim annem erkek istemiş. Erkek kardeşimin gram hayrı yok anneme babama. Ben daha yakınım hatta beni hep daha üstte tutarlar . Kardeşim anneme babama karşı gelir . Ben asla kırmam onları. Kısaca Hayırlı evlat istemeyi ne zaman öğreneceksiniz. Ne zaman bırakacaksınız bu cahil düşüncelerinizi
Sevdalinkaa ben ve eşimde kullandık aynı ilacı hatta eşim bir yıla yakın kullandı düşük doz olduğu için benimde 8 ay sürmüştü tedawim. bebeğimiz erkek çok saçma bir yaklaşım bence itibar etmeyin 😅
Sevdalinkaa ne sacma bi post bu böyle buram buram cahillik kokuyor cocugun oldu da kizi erkegi kaldi tovbe yarabbim ya dua et saglikli olsun cinsiyet oyle ilacin belirledigi bi sey degil
Sevdalinkaa şaka dimi
Sevdalinkaa hayir anlamadigim nokta kiz bebegin olsa nolur. Millet bebek hasretiyle oluyo sen kiz mi olur erkek mi olur onun pesine dusmussun