Banu Cinsiyet bilmiyoruz ve yolun başındayız benim bulantılarım hafiflemeyene kadar yazamam birşey maalesef çok kötü günler geçiriyorum şuan
zkk Busraeymen1 AyEr idrar testinde çıktı. Neden olur acaba bilgin var mı? İlaç kullanıcam 3 gün sonra tekrar test yapıcam
Hatice adm ne zamana kadar iletmemiz gerekiyor Gebeliğim biraz ilerlediğinde bende katılmak istiyorum ☺
kubra321 pamuksekerinannesi ben sordum 1001 hikaye toplanana kadar devam edecekmiş sen de öğrenince cinsiyeti yaz gönder hikayeni hemen çok güzel bir proje 🙂
pamuksekerinannesi kubra321 Ben mail de gönderdim cevap alamayınca yazdım olsun.. Şimdi kız derler sonra erkek filandır böyle daha iyi oldu 😂
crnmr NazmiAyeifi bir kitap basılması bekleniyor kitap içeriği bu uygulamayı kullanan anne adaylarının hamilelik hikayelerinden oluşan ve bekledikleri bebeklerine hislerini anlatan bir mektup hibi düşün hatıra anı.. belli bir sayıya ulaşırsa kitap basılıcak..
Ceylannn Mercimekveannesi skuscu Ben cinsiyeti 11. Haftada %90 kız bilgisiyle öğrendim emin olmadan kesin konuşmayınız lütfen herkesin pozisyonu ultrason kalitesi farklı🙏🌼 ayrıca insanlar burda heveslerini paylaşıyorlar lütfen daha kibar olalım 🤗