Fyz2014 sevval55 geçen tv de doktor da peynir ve yoğurt sütten daha kıymetli dedi yetişkinler için ama hamilelikte nasıl olur bilmiyorum bende içemiyorum süt falan
Busraae sevval55 normal hazır pastörize içiyorum bende cok sade içemiyorum mısır gevreğiyle dene bence öyle güzel oluyor hem mısır gevreği de tahıllı iyi olur 😊
cordelia sevval55 sut içemiyorsan zorlama. Ben de pek içemiyorum. Yoğurt ye bol bol. Ayran iç, az tuzlu peynir ye. Tek kalsiyum kaynağı süt degil sonuçta. Her gün bir şişe maden suyu iç. O da kemiklere çok iyi geliyor demişti doktorum bana.
[silindi] sevval55 süt diyince bile miğdem bulanıyor sanki hiç içemiyorum bebeğimde Zayıf içmem gerek ama bu ara tekrar deniyeceğim bir şekilde içiçem
CemrePektas sevval55 ben de içemiyordum, ama şimdi günde yarım litre içiyorum. Kavanoza koyuyorum sütü içine bir muz, bızt bızt süper oluyor 🤤😀
Ipek34 sevval55 köy şutu riskli . Pastorize olması lazım havalar da.sicak süt.size ulaşana kadar güveni kaybediyor. Yaz olduğu için en iyisi günlük sut
Mavilianne sevval55 Pastörize olması gerektiğini biliyorum canım. Köy sütü olursa da çok iyi kaynatman gerekiyor. Bende kokusunu sevmiyorum. Pekmez katıyorum hem pekmezin de yararı var ikisi bir güzel oluyor sütün kokusunu almıyorum 🥰
Ecegul sevval55 muzu blenderla ezip kendin muzlu veya çilekli süt yapabilirsin. Hazir meyveli sütler renklendirici aroma vs iceriyor
Kerem_alyadua sevval55 ben arada nesguik koyuyorm muz yada birkac tane bebe bisküvisi koyarak içiyorm baska içemem zaten