Sehnazzzzz_25 Sedagll ya ben beşikte kararsızım nasıl Bı beşik alsam diye anne yanı beşik mı veya normalmı sizce hangisi
Edaa3595 Gizemkayra hakkımızda hayırlısı kuzum belki erken gelirler belki bekletirler bizi sağ salim gelsinlerde kuzularımız 😂
Zezu Sedagll Zuzum_20 ayy ben de oldum geçen hafta, ufacık bişey ve hiç hissetmiyosun yaparken ama ertesi iki gün kolumu kaldıramadım😬 biran önce gidip yaptırmak lazım ki büyüdükçe ağırlarla birlikte onun da ağrısı daha zor olur diye düşünüyorum 🤔
Apilhatice kymet_41 daha şimdiden sezeryan olacagını nerden biliyor doktor senmi sezeryan istemiştin canım
sumbul7777 36.haftayı bitirdim❤️Altıma sancı vuruyor bazen adet sancısı gibi hafif hafif belim agrıyır bazen❤️ Pısetini bebek arabasını elbiselerini aldık Yurtdışında yaşıyorum evim küçük olduğu için oda yapmayacağım 2 yaşına gelince yeni eve geçince yapacağım inşaAllah❤️Doğumuna 26 gün var ama sanki 2 haftaya doğuracakmışım gibi hissediyorum. 32.haftada sancı vurmuştu bana doktor sancı geciktiricisi vermişti acaba erken gelir mi ?
Zezu Sedagll ben de bugun e bebekte bakınıyodum ki, bi kadın dedi hiç karyola kullanmadık biz sırf sallanan beşikle büyüttük. Kafam karıştı, senin aldığın nasıl bir şey
Zezu Tgbalp ataköy de uzak bana ya, anadoluda oturuyorum, senin kaç hafta, ne zaman gideceksin altan beye
Zezu Sedagll anne yanı almışsın galiba, sallanma özelliği var diyo ama sen sallıyosun sanırım onu, kendiliğinden sallananlardan alırsam kolay olur diye düşündüm ben de😄