Zezu Sedagll anne yanı almışsın galiba, sallanma özelliği var diyo ama sen sallıyosun sanırım onu, kendiliğinden sallananlardan alırsam kolay olur diye düşündüm ben de😄
Zezu Tgbalp Altan beye gittim, gayet iyiydi her şeyi açıklıyor iyi bi doktor :) seninki de güzel geçer inşallah ☺️
Minnos12anne Kizlar mrb detayli ultrasyona giren varmii bn 20 haftalik gebeyim bgn gttim bna kordon damarinin iki tane olmasi grekirken tek oldgunu ilerde gelisim geriliigi olabileceğini soyledi moralim bozulup takmayayim diom ama olmuo yasayan varmii ya
Tgbalp Zezu sevindim benimde ablam cok önceden gitmişti iyi doktormuş inşallah benimde güzel geçer ☺️Tşk ederim bilgi için
Esmermelekk Sedagll selaamm biz beşik araba aldık kıyafet alışverişi için aralık gibi çıkacağız inşallah 💗 bel ağrısı başladı ve her geçen gün artıyor 😒
Zezu Esmermelekk benim de bacağım ağrımaya başladı bikaç gündür yürüyünce hemen ağrıyo yorulunca ya 😅
Sedagll Esmermelekk bizim beşikte kargo da bir küçük hurç da kıyafetimiz oldu çok şükür 😂 bu postu açtım açalı 😂