Akyuz61 Sedagll yok ya ben çok yürüdüğüm zaman ve dip köşe temizliğe giriştiğim zaman akşamında belimin ağrısı çok oluyor ama benim bekarken de bel ağrılarım oluyordu çok yorulduğumda gebelikte sıklaştı 😇
Sultan72 Arkadaşlar merhaba bende allah nasip ederse Ocak annesiyim ve oğlum olacak benimde tam gün olmasa da bazen belim ağrıyor bide ben başka bir şey soracam arkadaşlar normalde 21 haftayım ama doktorum bebeğin gelişimine bakılırsa 22 haftalık yani bebeğin bir hafta önde şimdi ben neye göre hareket edecem 21 haftaya göre mi yoksa 22 haftaya göre mi ? Şimdiden teşekkürler
Zuzum_20 Sultan72 o şuan belli olmaz canım ilerde eşitlene bilir ama ultrasyon da bir haftalık yanılmalar olabiliyormus sanırım öyle okumustum
Sedagll Akyuz61 ya ben de yatağımı değiştirince çok ağrıyo belim ya ben hiç bel ağrısı bilmezdim ki hamile olunca bildim
Zuzum_20 Zezu hayal edemiyorun başıma neler gelcegini birileri anlatınca kötü ruyalar görünce bi korku oluyo
Zuzum_20 Sedagll tetenoz oldun mu bı arada agustos sonun da cagırcaz demişti aile hakimi korkuyorum heran çagırcak diye
Sehnazzzzz_25 Sedagll ya ben beşikte kararsızım nasıl Bı beşik alsam diye anne yanı beşik mı veya normalmı sizce hangisi
Zezu Sedagll ben de bugun e bebekte bakınıyodum ki, bi kadın dedi hiç karyola kullanmadık biz sırf sallanan beşikle büyüttük. Kafam karıştı, senin aldığın nasıl bir şey
Tgbalp Zezu bende detaylı ultrason için altan beye gidicem normalde ataköy özel hastanesine gidiyorum doktor tahibe derici tavsiye ederim
Zezu Tgbalp ataköy de uzak bana ya, anadoluda oturuyorum, senin kaç hafta, ne zaman gideceksin altan beye