Merve6475 Rbs111 anladım canım umarım bende güzel haberler alırım dikkat ettiğin bisey varmıydı peki test sürecinde aynı saat falan. Yada başka bisey
Rbs111 Merve6475 hiç dikkat etmedim canım testleri bile sıvı alıp hemen yaptım 😂 ama sıvı aldıktan sonra 1 saat bekleyin diyolar ben beklemedim pek dikkat etmedim
Merve6475 Rbs111 https://i.hizliresim.com/5Nnp6M.jpg canım bi baksana bugün yine yaptım sanki aynı gibi sence?
Merve6475 Rbs111 canım bide adete 8gün kala başlamışsın ya test yapmaya yani yumurtlamadan kaç gün sonraya ait tahmini bu idrarlar
Medinedundar Bence guvenmemlisin en iyisi ya gebelik testi yapmalısın yada kan vermelisin bende geçen ay ovulasyon kullandım adetimi 5 gun geçti her geçen gün aşırı derece koyulasti çok umut bağlamıştım ama 5 gün sonunda regl oldum
Merve6475 Medinedundar hadi yaa anladım canım ya ben pek ihtimal vermiyorum da sıkıntımız var cünkü elimde olunca bitsin diye yapayım dedim ☺️
Merve6475 Rbs111 canım bide adete 8gün kala başlamışsın ya test yapmaya yani yumurtlamadan kaç gün sonraya ait bu idrarlar