Merve6475 Kızlar bi kaç yerde okudum emin olamadım ovulasyon testiyle hamile oldugunu ögrenen varmı ögrenilebiliyomu yani?
Latifeayd Merve6475 ogrenebilirsin ama gebeligin cok ilerde olmasi lazim ilk haftalarda anlayamazsin daha yeni oldugu icin gostermez onunla bakmak yerine gebelik testi yapabilirsiniz
Merve6475 Latifeayd hımm teşekkür ederim elimde ovulasyon testleri var da adete kadar her gün yapsam bi sonuc alırmıyım demistim koyuluk bakımından falan
Rbs111 Latifeayd adet zamanı anlaşılır t, c den daha koyu olur. Lh, hcgden önce artar . Benim adetten 2 gün önce çok koyuydu
Rbs111 Merve6475 canım ben adete 8 gün kala başladım adete kadar her geçen gün koyulaştı. https://hizliresim.com/lq5bjQ
Latifeayd Rbs111 ben hemen ogrenemedim aradan 15 gun gecti lh testimde oyle cikmisti gec dollenme oldugu icinde olabilir herkeste aynj olcak diye birsey yok tabi
_vesileaksoy Rbs111 benimde adetime 3 gun var yumurtlama tarihime gore ayni senin adete uc gun kala gibi cikti hcg testinde silik xizgi ckti eşimgelsin kan vermeye gidicem
Merve6475 Rbs111 benimde şuan adete 5 gün var aynı senin 5.gün ki gibi cıktı canım testim her gün deneyeyim o zaman koyulasacakmı diye
Rbs111 Latifeayd doğru canım geç döllenme de olabilir adet gecikmesinden sonra da çıkmıyormuş geç döllenme olunca
Merve6475 Rbs111 anladım canım umarım bende güzel haberler alırım dikkat ettiğin bisey varmıydı peki test sürecinde aynı saat falan. Yada başka bisey
Merve6475 Rbs111 canım bide adete 8gün kala başlamışsın ya test yapmaya yani yumurtlamadan kaç gün sonraya ait tahmini bu idrarlar