1PrensAnnesi Tunti aaa ciddi mi 🙂 zevklerde bir demekki e napalım eşlerde ısrarcı olunca al al diye erkenden alındı
Ecrininannesi Simgek sizin icin zorluk olmucak mi bi arkadasim oyle yapmisti her gelen misafiri yatak odasina sokmak zorunda kalmisti acikcasi benim de hic tasvip etmedigim bisey milletin yatak odama gormesi bebek ya uyuyo oluyo ya emzirmis yeni yatirmis oluyosunuz kiz cok zorluk cekmisti yinede bi fikir olsun dedim size ☺ Sonra mecbur park yataklardan almak zorunda kaldi odasina
Annee6 Bende yatak odasina sepet besik odasina buyuyen besik dusunenlerdenim 😊 Yalniz degilmisiz 😂 Cinsiyetini ogrenmeyi bekliyorum 10 gun sonra dr randevumuz var, umarim ogreniriz ☺
Cesurx Annee6 Cesurx hastanedeyken iki bardak kahve ve bol su da tükettim.İlk gün sıvı beslenmeniz gerekiyor gaz çıkışı olana kadar.Agriniz olursa söylüyorsunuz ağrı kesici yapiyorlar.Eve geçince de ağrım olmadı.Yataktan kalkmak dogrulmak 10 gün kadar can yakıyor.Oksurup hapsirmamaya dikkat edin.Engel olamazsaniz da elinizle dikişlerinizin üzerine baskı uygulayın çünkü çok acıtıyor.İkinci haftanın ortasında geçip gitti o hisler.Bebek emdi her şey yoluna giriyor
Sevgib 17 haftalıkken bebek odasını herşeyiyle aldık perdesi halısı vs hazırda bekliyor .. ilerde kullanabilmesi için 4 kapılı olarak büyüyen beşik oda takımı yaptık ve bir tane de park beşik aldık ..
Ecrininannesi Sevgib ay o zaman ben baya gec kalmisim masalllah hiziniza gercekten 😘😘 benim alinacaklar belli ama siparis verilip alinmadi iste avizesiydi halisiydi perdesiydi ben bi hizlansam iyi olur sanki 😂😂😂😂
Ecrininannesi Bende yatak odasina anne yani besik aldim ama odasinada buyuyen besik yaptim ama odamiz henuz yapim asamasinda 29 haftadayiz su an ins bi an once gelir 🙁
Sevgib Ecrininannesi hızlanın hızlanın 😂😂 zaman çok çabuk geçiyor valla , şimdi iyi ki diyoruz erkenden yaptığımız için vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz
Sevgib Rukiye06- Odası 3 bin tuttu perdeler 500 avize ve lambaderi 450 park beşik 500 salıncak mama sandalyesi arabası 2800 hepsi 7-8 bine mal oldu ...
Ecrininannesi Sevgib yaa odamizi amcam yapicak onunda biraz eli agir nasil olacak bilmiyorum 😔😔 kizlar dua edin bana nooooluuur 😢
Tunti Damla________ büyüyen karyola+yatak+3 kapılı gardrop+şifonyer bir de küçükken oyuncaklarını büyüyünce de kitaplarını koyabileceği box modül var bir de dediğim gibi sepet beşik🙂 ya biz biraz en azından ilkokula kadar kullanabileceği tarz da eşyalar seçtik o yüzden🙂
Damla________ Tunti büyüyen yatak bazaysa 15 yaşına kadar kullanır dedikleri hikaye hayırlı uğurlu olsun
Tunti Damla________ bizimki 90a 180 o konuda çok sıkıntı olmaz da🙂 15 yaşına kadar kullansın diye derdimiz yok zaten(: 6-7 sene kullansa yeter☺☺