Cocukluanne ben geçen ay bu şekilde doğum yaptım,cekistirmeyi hissettim Ağrı falan olmadı,odaya geçince serum ,ağrı kesici falan yapıyorlar.Kalkip yurumenizi söylediklerinde elinizi dikisinizin üzerine hafif baskı yaparak birinin koluna girerek yere bakmayarak yururseniz daha kolay oluyor yürümek.Gun içinde 4,5 kez yürüdüm ki kolay toparlayayim.Doguma giderken kuru meyveleri kaynatıp termosla götürmüştüm o gün sadece bu şekilde beslendim bu sayede gaz çıkışı ve büyük tuvalete çıkışta kolay oldu.Benim sancılarım başladı 5 cm açıklıkla normal doğuma diye gittim ama bebek kilolu diye acil sezeryana aldılar.Sancilarim başlayınca yemek yememistim sabah kahvaltisiyla durdum ki bu tuvalet konusu zorlamasin.İyiki öyle yapmışım.Sizde mümkünse bagirsaklarinizi doldurmayin ki çıkarması kolay olsun.Sabahti galiba kontrole geldiklerinde baskı uyguluyor ebe ,o acıtıyor dikisleri kontrol etmek için kum torbasını alıp bastırıyor.Kalkarken yangı oluyor bir hafta 10 gün kadar çok can yakıcı.Hastanede 2 gece kaldık iki gece de bebeğimi kucağıma taşıdım bütün gece, agri hissi yoktu.Sutum gelmedi bebekte emmesi ilk hafta,hastanedeyken 2 saatte bir mama istedik hastaneden yapıp veriyorlar.Sarilik da olmadan atlattık.Evin işlerini de yaptım hiç yatmadım.Bir hafta kadar dikkat ettim biraz okadar.